Share
Tweet
Share

News and advices

  • U Italiji prodano više bicikala nego automobila U Italiji prodano više bicikala nego automobila

    U posljednjih nekoliko godina zabilježen je nagli rast prodaje i korištenja bicikala kao sredstva urbanog prijevoza, a prema dostupnim statistikama po prvi puta u 48 godina broj prodanih bicikala premašio je broj prodanih automobila.

  • Mlađi od 30 godina bez posla u Hrvatskoj, a bit će i gore Mlađi od 30 godina bez posla u Hrvatskoj, a bit će i gore

    U Hrvatskoj čak 50 posto mlađih od 30 godina nema posla ili ne radi u svojoj struci, ali se organizirano ne buni ni protiv čega, niti iskazuje jaču solidarnost s podjednako suvišnom generacijom svojih roditelja.

  • Traži se astronaut (za rad na Marsu)! Traži se astronaut (za rad na Marsu)!

    Posao.ba prenosi zanimljiv oglas za sve koji žele ići na Mars. Ukoliko mislite da možete bez godišnjeg odmora na 'zemlji ', ovo je posao za vas.

  • Djevojka izumila napravu koja mobitele puni za samo 20 sekundi! Djevojka izumila napravu koja mobitele puni za samo 20 sekundi!

    Esha Khare iz Kalifornije ima samo 18 godina i već je zainteresirala Google svojom idejom koji je u njoj prepoznao potencijal. Klasično punjenje baterije moglo bi postati stvar prošlosti.

  • Stručno osposobljavanje mladih: Debakl Mrsićeve ideje? Stručno osposobljavanje mladih: Debakl Mrsićeve ideje?

    Prošlo je skoro godinu dana od kada je ministar rada Mirando Mrsić uveo mjeru poticanja zapošljavanja mladih kroz koju, umjesto da čekaju na burzi, mladi mogu skupljati staž uz naknadu od 1.600 kuna, a njihovim poslodavcima doprinose godinu dana plaća država.

  • Kako je Nikola dobio posao u Googleu Kako je Nikola dobio posao u Googleu

    Googleaš u Dublinu Nikola Stolnik za Netokraciju otkriva: Kako do posla u Googleu?

  • Studentica originalnim videom osvojila poslodavca i dobila posao! Studentica originalnim videom osvojila poslodavca i dobila posao!

    Konkurencija za slobodna radna mjesta je velika pa se treba istaknuti i na originalan način pristupiti traženju posla. Studentica iz Srbije je na kreativan način osvojila poslodavca i dobila posao iz snova.

  • Zanima vas kako pokrenuti vlastiti posao i realizirati ideje? Zanima vas kako pokrenuti vlastiti posao i realizirati ideje?

    Ako vas zanima kako pokrenuti vlastiti posao, realizirati ideje i želite čuti iskustva onih kojima je to uspjelo, posjetite četverodnevna predavanja i radionice u sklopu projekta "poKRENI posao" na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

  • Mario Ančić dobio posao u pravnoj službi NBA lige Mario Ančić dobio posao u pravnoj službi NBA lige

    Mario Ančić je nastavio studij u SAD-u, na sveučilištu Columbia, gdje je magistrirao, a uskoro će početi raditi u pravnom odjelu centrale NBA lige u New Yorku.

  • Traži se pet osoba za Ured predsjednika Vlade Traži se pet osoba za Ured predsjednika Vlade

    Hrvatska Vlada na svojim je službenim stranicama objavila plan prijema na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Ured predsjednika Vlade Republike Hrvatske za 2013. godinu.

  • Volontirajte na Terraneo Festivalu 2013.! Volontirajte na Terraneo Festivalu 2013.!

    Ako imate veliku želju svojim radom pridonijeti festivalu Terraneo ili pak provesti tjedan dana na moru uz mnogobrojna glazbena gostovanja i uživati u ostalim brojnim sadržajima, prijavite se za volontiranje.

  • Posjetite sajam poslova na FER-u! Posjetite sajam poslova na FER-u!

    I ove godine Savez studenata FER-a organizira JobFair - sajam poslova koji omogućava studentima tehničkih fakulteta da pobliže upoznaju potencijalne poslodavce, a tvrtkama svoje buduće zaposlenike.

  • Pariz i Berlin će predstaviti plan protiv nezaposlenosti mladih Pariz i Berlin će predstaviti plan protiv nezaposlenosti mladih

    Ministri financija Pierre Moscovici i Wolfgang Schauble "također će sudjelovati", piše dnevnik koji se oslanja na "izvore bliske vladama i organizatorima konferencije".

  • Volontiraj u Kući Lauba! Volontiraj u Kući Lauba!

    Program volontiranja namijenjen je kandidatima i kandidatkinjama koji su završili studij humanističkog, umjetničkog ili ekonomskog usmjerenja, ili se nalaze na završnim godinama studija.

  • Studenti s lošijim ocjenama bolji radnici? Studenti s lošijim ocjenama bolji radnici?

    Vodeći stručnjak za plodnost, Lord Winston, želi zapošljavati isključivo one koji na diplomama nemaju najviše moguće prosjeke,a ima i razlog za to. Smatra kako se radije okružuje ljudima koji su razvijali više interesa za vrijeme studija.

  • Animafest 2013 traži volontere! Animafest 2013 traži volontere!

    S obzirom da se približava novo izdanje Animafesta, i ove se godine zaljubljenici u animirani film i festivale mogu uključiti i svojim radom pomoći organizaciji festivala.

  • Prijavite se i postanite autor na ZIMO! Prijavite se i postanite autor na ZIMO!

    Ljetni dani su ispred nas, a ako ste bili aktivni na faksu onda ćete imati bezbrižno ljeto, a ukoliko ga želite upotpuniti poslom i pritom nešto zaraditi — evo prilike!

  • Student iz Hrvatske otkrio kako je raditi u Facebooku Student iz Hrvatske otkrio kako je raditi u Facebooku

    FER-ovac Ivo Sluganović proveo je dvije godine u Facebooku, a sada je otkrio kako je za njih počeo raditi i što je sve tamo naučio. Ovog ljeta imat će praksu u Googleu.

  • Zaposlite se u udruzi Prijatelji životinja Zaposlite se u udruzi Prijatelji životinja

    Udruga Prijatelji životinja poziva sve koji su prijavljeni na Zavodu za zapošljavanje više od godine dana i zainteresirani su za zapošljavanje preko Javnih radova na šest mjeseci da pošalju svoje životopise.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.