Share
Tweet
Share

Members

  • “Tu sam čovjek, tu radim” “Tu sam čovjek, tu radim”

    Prema istraživanjima portala MojPosao dm je već godinama najpoželjniji hrvatski poslodavac. Svaki mjesec u tvrtku pristigne između 600 i 700 zamolbi za posao.

  • Provedite vikend s Belom IV Provedite vikend s Belom IV

    Već 13. godinu zaredom u Muzeju grada Zagreba kostimirani djelatnici, prijatelji i gosti Muzeja pretvaraju se u povijesne likove iz života, kulture i povijesti grada – ŽIVE SLIKE. Tim povodom donosimo vam i priču o zanimanju kustosa...

  • Još šest dana za stipendije! Još šest dana za stipendije!

    Europskoj Uniji nedostaju informatički stručnjaci, a poznavanje rada na računalu najtraženija je vještina. Algebra i MojPosao dijele stipendije i subvencije za obrazovanje.

  • Jeste li već posjetili MojaPlaća.hr? Jeste li već posjetili MojaPlaća.hr?

    Nakon više od 6 godina korištenja vlastite aplikacije za praćenje prosječnih plaća u Hrvatskoj, MojPosao je 25. siječnja ove godine pokrenuo web stranicu MojaPlaca.hr.

  • Uz pozitivan stav i najveća prepreka postaje mala Uz pozitivan stav i najveća prepreka postaje mala

    “Ako si sigurna u to što radiš i voliš svoj posao, teško da te može neka predrasuda jako pogoditi. Jednostavno se nasmiješiš i ideš dalje…”

  • Traži se SOS mama! Traži se SOS mama!

    Prvo SOS Dječje selo utemeljio je i izgradio Hermann Gmeiner (1919.-1986.) u austrijskom gradiću Imstu 1949. godine.

  • Osvojite MBA stipendiju! Osvojite MBA stipendiju!

    S ponosom najavljujemo stipendijski natječaj 2012. za međunarodno akreditirane Executive MBA i MBA programe na COTRUGLI Business School.

  • Priznajte, koliko ste (ne)uredni? Priznajte, koliko ste (ne)uredni?

    Kako neurednost utječe na život i posao rijetko se istražuje u ovom dijelu svijeta. Otkrijte nam: gubite li važne dokumente? Rušite li šalice kave na poslovni laptom i sjedate li na skupe naočale?

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.