Share
Tweet
Share

Members

  • Istaknite se u razgovoru za posao Istaknite se u razgovoru za posao

    Nezaposlenost je već dulje vrijeme top tema u medijima. Oni koji imaju posao, strahuju za svoje radno mjesto. Ljudi koji posao traže, boje se da ga više nikada neće pronaći. Pobijedite strahove…

  • Pogreške na intervjuu koje morate izbjegavati Pogreške na intervjuu koje morate izbjegavati

    Poslanim životopisom i molbom osvojili ste potencijalnog poslodavca i osigurali si poziv na intervju? Čestitamo!

  • Napišite molbu koja privlači pažnju! Napišite molbu koja privlači pažnju!

    Slanje prijave za posao, bez priloženog popratnog pisma odnosno molbe za posao, možemo usporediti sa slanjem neadresirane pošiljke. Budući da tvrtke, nakon objave natječaja zaprime veliki broj prijava kandidata, potrebno se među njima istaknuti i osigurati si poziv na intervju.

  • Naučite voljeti svoj posao Naučite voljeti svoj posao

    Svatko od nas ponekad se pita zašto posvećuje toliko vremena, energije i truda svom poslu. Pitamo se je li vrijeme za promjenu i s vremenom počinjemo pregledavati oglase za posao ili maštamo o pokretanju vlastitog posla.

  • Kako preživjeti u poslovnoj džungli Kako preživjeti u poslovnoj džungli

    Sjećate li se kako su u vrtiću ocjenjivali koliko se dobro slažete s ostalom djecom u grupi? Kriteriji su bili manje-više jednostavni: dijelite, čekajte svoj red, ne udarajte i ne vičite, pomozite nekome.

  • 7 znakova da ste na 'izlaznoj putanji' 7 znakova da ste na 'izlaznoj putanji'

    I kako da to ne bude previše očito…

  • Kako odgovoriti na 5 pitanja o nezaposlenosti? Kako odgovoriti na 5 pitanja o nezaposlenosti?

    Kandidati koji žele promijeniti posao na razgovoru za posao su manje opterećeni od onih kandidata koji posao nemaju. Zbog toga su ovi drugi u težoj pregovaračkoj poziciji. Rješenje postoji.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.