Share
Tweet
Share

News and advices

  • Urenebesni odgovori na pitanje o Facebook-u Urenebesni odgovori na pitanje o Facebook-u

    Službe i tvrtke koje traže da im kandidat ustupi svoju lozinku na popularnoj društvenoj mreži vjerojatno bi ustuknule nakon ovih odgovora. I da, nevjerojatno, ali istinito, to je standardni dio pojedinih prijava za posao u inozemstvu.

  • Diploma potrebna za svaki treći posao 2020. Diploma potrebna za svaki treći posao 2020.

    Europa, prema prognozama jedne EU agencije neće stvoriti ni približan broj potrebnih radnih mjesta do 2020. Stoga će se tržište polarizirati na ljude na nisko plaćenim poslovima ili stručnjake.

  • Zbog svjetske krize, nemam za... Zbog svjetske krize, nemam za...

    Pronašli smo idealan video natječaj za sve mlade i nezaposlene. Snimite kako je na vas utjecala globalna ekonomska kriza i možda budete među najboljima koji osvajaju plaćeni put u Genevu.

  • Hrvatska europski lider po odljevu mozgova Hrvatska europski lider po odljevu mozgova

    Hrvatska ima rekordnu stopu migracije obrazovane populacije u Europi od 29,4%, veću nego BiH, Makedonija ili Albanija.

  • Za one koji žele više od papira: Video CV Za one koji žele više od papira: Video CV

    Ne kaže se uzalud da slika govori više od tisuću riječi. Ako se s time slažete i vjerujete da vaš šarm, elokventnost i stručnost ne može dočarati komad papira, onda je video CV kao stvoren za vas.

  • Najsmiješniji 'biseri' u životopisima i intervjuima Najsmiješniji 'biseri' u životopisima i intervjuima

    Mama koja daje referencu svom sinu, često bračno stanje i razna djeca ili zamolba za prijevoz nakon intervjua.. hm. Slijedite li ove primjere, ne očekujte previše, no svakako ćete nasmijati svog poslodavca.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.