Share
Tweet
Share

News and advices

  • S koliko godina mogu počet raditi? S koliko godina mogu počet raditi?

    Želite raditi već tijekom školovanja, ali niste sigurni kako zakon definira rad učenika? Čitajte dalje...

  • Mali genijalci: 10 naj klinaca milijunaša Mali genijalci: 10 naj klinaca milijunaša

    Klinci koji su sami svojim radom postigli sjajne rezultate i zaradili milijune ne samo da su sjajan uzor svakome, već dokazuju da se dobrom idejom i upornošću može daleko stići

  • Mladi agronomi osmislili računalni servis za poljoprivrednike Mladi agronomi osmislili računalni servis za poljoprivrednike

    Radi se o jednostavnim programima s gotovim tablicama, jednostavno se koristi, a pri ruci je i stalna podrška autora e-GAPA, pa i besplatan telefonski broj.

  • Dio studenata gubi besplatno zdravstveno osiguranje Dio studenata gubi besplatno zdravstveno osiguranje

    Novim zakonskim odredbama od 1. srpnja ukinuto je pravo koje su do sada studenti ostvarivali putem visokoškolske ustanove. Ubuduće će trošak zdravstvenog osiguranja za studente s 26 godina iznositi 390 kuna mjesečno, a godišnje čak četiri tisuće kuna.

  • Studentica smislila planer koji pomaže studentima u organizaciji vremena Studentica smislila planer koji pomaže studentima u organizaciji vremena

    Elizabeta Novaković, 22-godišnja diplomantica studija dizajna tržišnih komunikacija iz Zagreba predstavila je Acro, prvi dizajnerski akademski rokovnik. Acro, tvrdi Novaković, sadrži niz poglavlja korisnih za organizaciju i planiranje studentskih obveza.

  • Traže se volonteri za Split Film Festival Traže se volonteri za Split Film Festival

    Split Film Festival i ove godine poziva da volonterskim doprinosom pomognete u realizaciji festivala te da uz zabavu i gledanje filmskih premijera steknete nova poznanstva i iskustva i zavirite u svijet filma i recentne filmske produkcije.

  • Grad kojem treba milijun zaposlenika različitih stručnih sprema Grad kojem treba milijun zaposlenika različitih stručnih sprema

    I dok se kod nas situacija u vezi zapošljavanja nimalo ne poboljšava, a mnogi građani muku muče s preživljavanjem na sve moguće načine, aktualni gradonačelnik Moskve poručio je kako je njegovom gradu potrebno čak milijun radnika.

  • Tajni poslovi poznatih za dodatnu zaradu Tajni poslovi poznatih za dodatnu zaradu

    U današnje vrijeme, ako tko i ima posao, uz njega radi još jedan kako bi mogao normalnije živjeti. No, osim običnog puka mnoge se slavne osobe u svijetu osim svoje primarne karijere bave i nečim drugim. Takozvani ‘plan B’ trebao bi im umnožiti krvavo zarađeni novac i osigurati im bezbrižnu mirovinu.

  • Hrvatska: Svaka peta mlada osoba je u povećanom riziku od siromaštva Hrvatska: Svaka peta mlada osoba je u povećanom riziku od siromaštva

    Svaka peta mlada osoba u Hrvatskoj u povećanom je riziku od siromaštva, upozorili su performansom na Markovu trgu, predstavnici Mreže mladih Hrvatske, koji su se na taj način pridružili obilježavanju Međunarodnog dana mladih.

  • Važnost i moć prvog dojma Važnost i moć prvog dojma

    Svima nama je vrlo bitno kakav ćemo dojam ostaviti na ljude, bilo da se radi o našim prijateljima, poznanicima s radnog mjesta ili pripadnicima suprotnog spola. Mnoga provedena istraživanja pokazala su kako će upravo onaj prvi dojam pri upoznavanju neke osobe ostaviti najdublji trag čak i ako se susreti s tom osobom nastave dugi niz godina.

  • S 13 napustio školu,postao milijunaš i sada poklanja novac S 13 napustio školu,postao milijunaš i sada poklanja novac

    Australski multimilijunaš Clive Berghofer, koji je s 13 godina napustio školu i stvorio milijunski imetak, odlučio je pokloniti 50,1 milijuna australskih dolara Institutu za medicinska istraživanja u Queenslandu.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.