Share
Tweet
Share

Posloprimci

 • Aktivno na tržištu rada: Traži se dvostruko više sezonskih radnika nego lani

  Na našu odluku o odabiru određenog sezonskog posla najviše utječu iznos plaće, radno vrijeme, mogućnost smještaja, lokacija i imidž poslodavca.

 • Podcast „Relax room“ #14 - Anita Galić

  Health Hub je prvi hrvatski 'think tank' za zdravstvo i zdravstvenu industriju, koji sve krupnijim koracima postaje zamašnjak pozitivnih promjena i ideja, a njegova pokretačica Anita Galić nova je gošća MojPosao podcasta!

 • Koliko ste zadovoljni svojim poslom?

  Pokrenuli smo Nacionalno istraživanje zadovoljstva zaposlenika u kojem mogu sudjelovati baš svi, bez obzira u kojoj tvrtki rade.

 • Tetovaže u radnim okolinama – dobrodošao 'ukras' ili odraz neprofesionalnosti?

  Za jedne predstavljaju savršen trajni 'modni dodatak' našim tijelima, drugi imaju neutralan stav, a treći ne gledaju pretjerano blagonaklono na njih. Naročito kad se pojavljuju u radnim okolinama. Riječ je o tetovažama i piercinzima, 'glavnim likovima' najnovijeg MojPosao' istraživanja.

 • Podcast „Relax room“ #13 - Iva Kaligarić

  Iako toga vjerojatno niste svjesni, s njezinim radom sigurno ste se susreli. Primjerice, za vrijeme uobičajenog subotnjeg 'prešetavanja' tv kanalima, u trenutku letimičnog pogleda prema jumbo plakatu smještenom uz cestu ili dok ste surfali nepreglednim internetskim prostranstvima. Ona je Iva Kaligarić, suosnivačica jedne od najnagrađivanijih domaćih agencija za komunikaciju i branding - Señor. I gošća nove epizode MojPosao podcasta!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.