Share
Tweet
Share

Poslodavci

 • HR days: Tko rano rani, ‘Super Early Bird’ kotizaciju grabi!

  Najveća regionalna konferencija posvećena ljudskim potencijalima vraća se u Rovinj ove jeseni (21. i 22. rujna). Rezervirajte svoje mjesto po najpovoljnijoj cijeni već danas!

 • Employer branding - check lista (1. dio)

  Dugotrajan je to proces koji zahtjeva ulaganje ljudskih resursa, vremena i financija, no u konačnici se isplati jer istraživanja pokazuju da tvrtke koje ulažu u svoj employer branding smanjuju troškove zapošljavanja i do 46%.

 • Kako upravljati zaposlenicima koji rade od kuće?

  Polako, ali sigurno, nakon više od dvije godine života po posebnim pravilima i mjerama, naša svakodnevnica se vraća nečemu što smo ranije nazivali ‘normalnim’. Pa ipak, po svemu sudeći, dio noviteta koje smo iskusili tijekom pandemije mogao bi se zadržati. Rad na daljinu bez sumnje je jedan od njih.

 • Podcast „Relax room“ #13 - Iva Kaligarić

  Iako toga vjerojatno niste svjesni, s njezinim radom sigurno ste se susreli. Primjerice, za vrijeme uobičajenog subotnjeg 'prešetavanja' tv kanalima, u trenutku letimičnog pogleda prema jumbo plakatu smještenom uz cestu ili dok ste surfali nepreglednim internetskim prostranstvima. Ona je Iva Kaligarić, suosnivačica jedne od najnagrađivanijih domaćih agencija za komunikaciju i branding - Señor. I gošća nove epizode MojPosao podcasta!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.