Share
Tweet
Share

Ankete i istraživanja

  • Kriza 'diktira' vrstu edukacije Kriza 'diktira' vrstu edukacije

    U sklopu ovogodišnjeg Tjedna cjeloživotnog učenja u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje odraslih, portal EduCentar i Veleučilište VERN' organizirali su okrugli stol na temu 'Mogu li interne edukacije ostvariti kvalitetu eksternih edukacija i obratno?'.

  • Trećina Hrvata želi raditi od kuće Trećina Hrvata želi raditi od kuće

    Početkom mjeseca najavljene su izmjene Zakona o radu koji bi trebao zaživjeti u drugoj polovici 2013. godine. U anketi provedenoj na više od 600 ispitanika portal MojPosao istražio je koje od tih mjera građani smatraju najkorisnijima.

  • 82% ispitanih razmišlja o pokretanju posla, najviše u turizmu i ICT-u 82% ispitanih razmišlja o pokretanju posla, najviše u turizmu i ICT-u

    Hrvatska se u istraživanjima često svrstava u donju polovicu tablice zemalja prema poduzetničkoj aktivnosti. Smatra se da hrvatski građani u poduzetništvo češće ulaze iz nužnosti, nego zbog osobnog izbora.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.