Share
Tweet
Share

Polls and research

 • Visoko obrazovani kadar odlazi u Dohu i Dubai Visoko obrazovani kadar odlazi u Dohu i Dubai

  Na portalu MojPosao u 2011. godini objavljeno je preko 348 natječaja za radna mjesta u inozemstvu, što je čak 31% više oglasa u odnosu na 2010. godinu.

 • Za 77% ispitanika ECDL je pametno ulaganje Za 77% ispitanika ECDL je pametno ulaganje

  Ususret pridruženju Europskoj uniji, specijalizirani portal za ponudu edukativnih programa - EduCentar, istražio je koliko građana posjeduje međunarodno priznati dokument koji certificira osnovna informatička znanja i vještine – ECDL diplomu. U najnovijoj anketi sudjelovalo je više od 400 ispitanika.

 • Poslodavci prvog izbora 2012. Poslodavci prvog izbora 2012.

  Treću godinu za redom najpoželjniji poslodavac je tvrtka dm drogerie-markt, a među top 50 po prvi put svoje su mjesto našli IKEA i H&M. Želite saznati više? Zavirite u najnovije istraživanje portala MojPosao.

 • Ulazak u EU: prilika za mlade i spremne na preseljenje Ulazak u EU: prilika za mlade i spremne na preseljenje

  Građani će ove nedjelje pristupiti referendumu o ulasku u Europsku uniju, a portal MojPosao istražio je kakve nas promjene očekuju na tržištu rada, ako Hrvatska ponese titulu 28. članice.

 • Tržište rada življe nego 2010. godine Tržište rada življe nego 2010. godine

  Najtraženija zanimanja su prodavač, programer i konobar. Čak 71% objavljenih oglasa odnosilo se na stalno zaposlenje, a poslodavci su najviše tražili zaposlenike sa srednjom stručnom spremom. Za osobe s invaliditetom objavljeno je 558 oglasa.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.