Share
Tweet
Share

Polls and research

  • 'Aktivno ljeto': Dok jedni traže posao, drugi o njemu razmišljaju i na godišnjem 'Aktivno ljeto': Dok jedni traže posao, drugi o njemu razmišljaju i na godišnjem

    Dok sa sjetom brojimo posljednje dane ljeta, portal MojPosao je na gotovo 300 ispitanika istražio jesu li građani iskoristili ljeto za aktivno traženje (boljeg) posla, odnosno jesu li se zaposleni uspjeli opustiti na godišnjem odmoru ili su ih neprestano prekidali pozivima.

  • Za dobar odnos sa šefom bitno je i primjereno odijevanje! Za dobar odnos sa šefom bitno je i primjereno odijevanje!

    Prvi je dojam, pogotovo u poslovnom svijetu, nedvojbeno važan. Pri tome i odjeća ima svoju ulogu, stoga ne čudi što velik broj tvrtki ima propisani kodeks odijevanja. Portal MojPosao istražio je na više od 300 ispitanika u kojoj su mjeri pravila odijevanja važna u poslovnom svijetu i o čemu se posebno 'vodi računa'.

  • Pristojnost i dobre higijenske navike  doprinose boljoj radnoj atmosferi Pristojnost i dobre higijenske navike doprinose boljoj radnoj atmosferi

    Dobra radna atmosfera jedan je od glavnih preduvjeta za zadovoljstvo poslom no, što ako tu atmosferu kvare iritantni kolege? U anketi provedenoj na više od 500 ispitanika portal MojPosao istražio je koje nas navike kolega na poslu iritiraju najviše.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.