Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

20 grešaka koje (još uvijek) radimo na razgovoru za posao

Selekcijski postupak

 • 9 savjeta kako pronaći posao nakon 50e

  Brojni tražitelji posla stariji od 50 godina za Telegraphs su izjavili da su diskriminirani na razgovorima za posao radi svoje dobi i zanima ih što mogu učiniti kako bi spriječili takve predrasude.

 • Neobični životopisi: Da li to pali?

  U jakoj konkurenciji i ogromnom broju prijava pravi je izazov istaknuti se, pa mnogi posežu za kreativnim životopisima kako bi na sebe privukli pažnju. Pali li to uvijek?

 • Molba i razgovor za posao odgajatelja

  Iako na razgovorima za posao postoje neka uobičajena pitanja za koja se uvijek možete pripremiti unaprijed, poslovi iz područja odgoja djece zbog svoje specifičnosti traže i drugačiju pripremu za razgovor.

 • Kako pojednostaviti životopis, a reći najbitnije

  Što staviti u životopis, a koje informacije izostaviti, dilema je s kojom se svaki ozbiljan tražitelj posla suočava sa svakom novom prijavom na oglas za posao.

 • 1000 molbi, a nikad odgovora? Promijenite taktiku

  Ako dobivate pozitivan odgovor na svaku stotu zamolbu, nakon prvog intervjua rijetko vas pozovu na drugi, a kad uđete u finale, nikako da vas odaberu za poziciju, promijenite strategiju.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.