Share
Tweet
Share

Selekcijski postupak

  • Kako prevladati tremu prije intervjua za posao? Kako prevladati tremu prije intervjua za posao?

    Sjedite u predvorju tvrtke i čekate na intervju za posao. Ruke vam se znoje, srce lupa brže no inače, a usta su vam suha. Osoba s kojom ćete razgovarati prilazi, a vi brišete ruku o hlače prije no što se rukujete...

  • Tri mita o intervjuima za posao Tri mita o intervjuima za posao

    Mislite da znate sve što se uopće može znati o intervjuima za posao? Stručnjaci tvrde da postoji mnogo iznenađujućih mitova u vezi razgovora za posao, te da zbog vjerovanja u njih vjerojatno nećete dobiti posao koji želite.

  • Šest razloga zašto vam se nisu javili i što vi možete učiniti Šest razloga zašto vam se nisu javili i što vi možete učiniti

    U najboljim vremenima najmanje što ste mogli očekivati nakon prijave na natječaj za posao je poziv ili obavijest e-mailom da niste ušli u uži krug kandidata. No, danas, kada se na natječaje prijavljuje više ljudi no ikad, vrlo je vjerojatno da ne dobijete ni to.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.