Share
Tweet
Share

HR za profesionalce

 • Senzibilna tematika o kojoj se (pre)malo govori Senzibilna tematika o kojoj se (pre)malo govori

  Iza pojmova kao što su 'restrukturiranja' i 'transformacija' kriju se vrlo složeni procesi i prakse, koje na poslodavca ostavljaju jednako snažan dojam kao i na zaposlenika. Stoga će ova delikatna tema zauzimati posebno važno mjesto na 'HRDays – Empowering people' konferenciji koju 14. i 15. ožujka u Rovinju organiziraju portal MojPosao i tvrtka SELECTIO.

 • Poznati svjetski HR stručnjaci ovog ožujka u Rovinju Poznati svjetski HR stručnjaci ovog ožujka u Rovinju

  HR Days je godišnja konferencija s područja upravljanja ljudskim resursima koju portal MojPosao i tvrtka SELECTIO organiziraju 14. i 15. ožujka 2013. godine.

 • Osvojite jednu od 12 MBA stipendija! Osvojite jednu od 12 MBA stipendija!

  MojPosao i Educentar nagrađuju hrvatsku poslovnu javnost stipendijama za međunarodno akreditirane MBA programe.

 • Postani stipendist najveće IT tvrtke u regiji! Postani stipendist najveće IT tvrtke u regiji!

  Asseco South Eastern Europe (Asseco SEE) grupa je jedna od najvećih IT tvrtki u regiji jugoistočne Europe u domeni implementacije vlastitih softverskih rješenja i usluga.

 • Erste banka ponosni nositelj Certifikata Poslodavac Partner Erste banka ponosni nositelj Certifikata Poslodavac Partner

  Erste & Steiermärkische Bank d.d. uspješno je okončala proces certifikacije te time postala najnoviji Poslodavac Partner. Certifikat je uručen Maji Crnjak, Direktorici ljudskih resursa 30.1.2013.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.