Share
Tweet
Share

HR za profesionalce

  • Svi brinemo o onboarding procesu, no što je s offboardingom?

    Ako nije odrađen na pravi način, prekid poslovne suradnje može ostaviti gorak okus u ustima. Kako poslodavcu, tako i (bivšem) zaposleniku. I može imati dalekosežne, negativne posljedice po naš imidž među potencijalnim kandidatima za posao.

  • Što naši zaposlenici doista žele (i traže) od nas?

    Ovim naoko jednostavnim, a ustvari sudbinskim pitanjem, pozabavit ćemo se 20. i 21. rujna u Rovinju, na 11. HR Days konferenciji. Kako bi naša potraga za odgovorima završila uspješno, pobrinut će se savršeni 'vodiči' - Natal Dank i Nigel Jeremy!

  • Najbolje HR Prakse: Promjene koje želimo vidjeti u svijetu!

    Nakon mnogo truda i podosta utrošenih sati, uspješno ste proveli projekt kojim ste postigli sve ono što ste zamislili. Povećali ste razinu zadovoljstva zaposlenika, unaprijedili procese koji su 'kašljucali' i pridonijeli boljim poslovnim rezultatima. Podijelite vaš projekt sa svijetom i sudjelujte u izboru za Najbolju regionalnu HR praksu!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.