Share
Tweet
+1
Share
Send to friend

Vozač C kategorije (m/ž)

Zagreb

Application deadline:

Postani

Vozač C kategorije (m/ž)

Mjesto rada: Zagreb

 

STRATEŠKO DISTRIBUCIJSKO PODRUČJE HRVATSKA posjeduje visokorazvijeni „knowhow” iz područja upravljanja ključnim kupcima, upravljanja kategorijama proizvoda, upravljanja lancem nabave, trade marketinga i unapređenja prodaje, koji se kontinuirano usklađuje s trendovima na tržištu. Strateška distribucijska područja i Distribucijska područja kao osnovnu djelatnost imaju distribuciju ukupnog asortimana proizvoda iz vlastite proizvodnje i asortimana vanjskih principala te su podijeljena na sedam područja: Hrvatska, Slovenija, Srbija, Makedonija, ZND, Internacionalna tržišta i HoReCa kanal.

Glavne odgovornosti:

 • Prijevoz robe teretnim vozilom
 • Odgovornost za preuzetu robu i vozilo
 • Obavljanje prijevoza na način propisan Pravilnikom o prijevozu za vlastite potrebe Atlantic Trade-a i posebnim pravilima za prijevoz određene vrste robe

Profil kandidata:

 • SSS
 • Obavezno je posjedovanje vozačke dozvole C kategorije
 • Predanost i motiviranost u pristupu radnim zadacima

Budi dio Atlantic Grupe.

Atlantic Grupa je inspirativna kompanija ljudi koji posluju i vole raditi u inspirativnom društvu. Osnovana prije 25 godina, kompanija je od lokalnog distributera prerasla u uspješnu multinacionalnu grupaciju s predstavništvima u 12 zemalja, 19 proizvodnih pogona, preko 20 jedinstvenih brendova i 5.400 zaposlenika.

Otvoren, znatiželjan i ambiciozan, Atlantic svojim postojećim i novim kolegama, partnerima i investitorima nudi beskrajan ocean prilika za rast i razvoj.

 

Molimo da prijavu na natječaj i dostavu životopisa
izvršite putem linka koji vodi na službene stranice Atlantic Grupe

Start to apply
Send to friend Print

Education Recommendations

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Traffic, Transport and Maritime iznosi 4.345,49 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. Also here you can find Terms of Use.