Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

8. HR Days – Uz nove oblike vodstva do većeg angažmana zaposlenika

HR za profesionalce

 • Jesmo li spremni za novi način života i rada?

  Kako bi prividno smanjili ili ublažili stres zaposlenika, kompanije su u posljednjih nekoliko godina počele uvoditi različite well-being benefite. No, prema riječima Ronana, to su samo kozmetičke korekcije

 • Dodijeljene su nagrade za Najbolje regionalne HR prakse u dvije kategorije

  Osim predavanja stranih i domaćih HR stručnjaka, debata o aktualnim temama te praktičnih radionica, naša HR Days priča oplemenjena je još jednim sadržajem bez kojega definitivno ne možemo otići iz Rovinja

 • Otvorena su vrata 12. HR Days konferencije!

  U Rovinju se ponovno ispisuju najposebnije stranice u svijetu ljudskih potencijala. U tijeku je 12. HR Days konferencija, dvodnevni rendez-vous regionalne HR zajednice!

 • Zajednica HR stručnjaka uskoro se okuplja u Rovinju!

  HR Days konferencija 8. i 9. svibnja u Rovinj donosi kombinaciju ideja, pregršt inspiracije i otvaranje novog 'poglavlja' priče o ljudskim potencijalima, okupljajući pritom više od 600 HR stručnjaka iz Hrvatske i regije!

 • Rovinj u svibnju postaje prijestolnica svjetskog HR-a!

  Inspirativna predavanja stručnjaka svjetskog glasa, okrugli stolovi o aktualnim temama s tržišta rada i trendovima u zapošljavanju, rekordan broj praktičnih radionica i nezaboravni tulum… samo su dio ponude 12. HR Days konferencije koja će se održati 8. i 9. svibnja u Rovinju!

 • Kratki vodič kroz najveći HR event u regiji!

  Bliži nam se 12. izdanje HR Days konferencije, stoga donosimo kratki (a opet sveobuhvatni) pregled aktivnosti kako biste maksimalno iskoristili najveće okupljanje stručnjaka u ljudskim resursima.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.