Share
Tweet
+1
Share
Send to friend

Skladištar (m/ž)

Nedelišće

Application deadline:

U 25 godina poslovanja Marodi d.o.o. je izrastao u vodećeg domaćeg proizvođača suhe tjestenine s prepoznatim asortimanom proizvoda premium kvalitete. Uvijek si postavljajući ambiciozne razvojne ciljeve tražimo jednako ambiciozne pojedince koji nam mogu pomoći u njihovom ostvarivanju, a kroz to ostvariti i svoje osobne ciljeve daljnjeg profesionalnog usavršavanja i napredovanja. Obiteljska smo tvrtka s visokim etičkim standardima prema svojim zaposlenima koja svojim razvojem doprinosi razvoju svojih poslovnih partnera i zajednica odnosno društvenog okruženja u kojem živimo I radimo.

Ukoliko su Vaši profesionalni i etički standardi podudarni s našima, te ako zadovoljavate dolje navedene kriterije, pozivamo Vas da se javite na oglas kojim tražimo:

Skladištar (m/ž)

Mjesto rada: Nedelišće (pored Čakovca)

Uvjeti:

 • SSS
 • organiziranost
 • fleksibilnost
 • timski rad
 • vozačka dozvola B kategorije
 • rukovatelj viličarom

Javiti se osobno, sa zamolbom i životopisom, na adresu Nedelišće, Gospodarska ulica 5 (privredna zona prema Dunjkovcu) radnim danom od 8 - 16 h ili putem linka za prijavu najkasnije do 02/28/2019.

Molimo Vas uzmite u obzir da ćemo u daljnji krug selekcijskog procesa uključiti kandidate koji udovoljavaju uvjetima natječaja.

Start to apply
Send to friend Print

Education Recommendations

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Warehousing and Logistics iznosi 3.723,18 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. Also here you can find Terms of Use.