Share
Tweet
Share
Send to friend

Građevni limar (m/ž)

Zagreb

Application deadline:

 • BAJKMONT d.o.o.

BAJKMONT d.o.o. vodeća je tvrtka za projektiranje, proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija u RH, te od svog osnivanja, već više od dvadesetak godina, uspješno posluje na hrvatskom tržištu i na zajedničkom tržištu EU.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu našeg stručnog kadra i suvremenoj tehnologiji, u BAJKMONT-u projektiramo i izvodimo najsloženije proizvodne i montažerske radove na izgradnji objekata veoma širokih namjena, kao što su proizvodne hale, trgovačke zgrade, javne i poslovne zgrade, stadioni, sportske dvorane, kao i druge zahtjevne građevinske i arhitektonske projekte, te postrojenja i metalnu opremu za razne specijalističke industrije kao što su, projekti za industriju zaštite okoliša, aluminijsku, kemijsku, automobilsku i dr. specijalističke industrije.

Job description

U cilju proširenja poslovanja želimo zaposliti samostalne i odgovorne ljude koji teže profesionalnom radu i napretku, i to u odjelima: projektiranja, proizvodnje, logistike, nabave i skladišta, montaže na gradilištu, i dr. Ukoliko se vidite u radu na izazovnim domaćim i inozemnim projektima, te vam je bitno u radu koristiti najmoderniju tehnologiju, usavršavati se i pratiti nove trendove, pridružite nam se na sljedećim pozicijama:

Građevni limar (m/ž) – više izvršitelja, Zagreb

Opis posla:
- rad na krojenju, savijanju i drugoj obradi elemenata građevne limarije, te na montaži građevne limarije, krovnih i fasadnih panela i ostalih limarskih elemenata na gradilištima

Requirements

- KV/VKV/SSS tehničkog smjera
- potrebno radno iskustvo u limarsko/monterskim poslovima
- samostalnost u radu i proaktivan pristup poslu
- vozačka dozvola B kategorije

Ukoliko ispunjavate gore navedene uvjete i želite biti dio našeg uspješnog tima te sudjelovati u izazovnim projektima u dinamičnoj radnoj sredini, javite nam se putem linka za prijavu do 22.07.2019. godine.

Professional qualification:

Skilled, High skilled, High school

Driving category:

B

What we offer

- rad u stabilnoj kompaniji koja zna prepoznati i nagraditi svoje lojalne i kvalitetne djelatnike
- dodatne edukacije vezane uz specifičnosti radnog mjesta i edukacije namijenjene osobnom razvoju
- rad s najmodernijom opremom i tehnologijama
- stimulativnu plaću za uspješan posao te mogućnost napredovanja

Job type:

Temporary, Permanent

Other

Start to apply
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Crafts and Manufacturing iznosi 5.772,66 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.