Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Sanitarni inženjer / prvostupnik sanitarnog inženjerstva (m/ž)

Zadar

Rok prijave:

 • ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ZADAR

Opis posla

Temeljem suglasnosti Ministarstva zdravstva RH, oznake KLASA: 100-01/20-03/148, URBROJ: 534-03-3-2/1-20-09, Zavod za javno zdravstvo Zadar objavljuje natječaj za zapošljavanje na neodređeno vrijeme na radnom mjestu zdravstveni djelatnik u javnom zdravstvu, u zvanju:

sanitarni inženjer / prvostupnik sanitarnog inženjerstva - 1 izvršitelj/ica, u Službi za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Zadar.

Mjesto rada: područje Zadarske županije.

Uvjeti

- sanitarni inženjer / prvostupnik sanitarnog inženjerstva
- radno iskustvo: 1 godina
- položen stručni ispit
- članstvo u Hrvatskoj komori zdravstvenih radnika
- vozački ispit B kategorije

Kandidati uz prijavu za zapošljavanje obavezno dostavljaju:
- životopis
- domovnicu
- rodni list
- presliku odgovarajućeg dokumenta kojim dokazuju završeno obrazovanje
- uvjerenje o položenom stručnom ispitu
- odobrenje za samostalan rad
- uvjerenje o radnom stažu odnosno stečenom iskustvu u struci (izdaje Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje)
- uvjerenje da protiv kandidata nije pokrenut istražni ili kazneni postupak (ne starije od šest mjeseci)
- presliku vozačke dozvole

Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova („Nar. nov.“ br. 82/08, 138/12 i 69/17) na natječaj se mogu javiti osobe obaju spolova.

Prijave se podnose osobno na urudžbeni zapisnik Zavoda ili dostavljaju poštom, s naznakom „Za natječaj - zapošljavanje na neodređeno vrijeme - na radnom mjestu (sanitarni inženjer / prvostupnik sanitarnog inženjerstva)“.

Sve dokaze o ispunjavanju uvjeta kandidati su dužni dostaviti uz prijavu za zapošljavanje u preslici, s obvezom dostave izvornih dokumenata prilikom potpisivanja ugovora o radu. Osoba koja nije podnijela pravovremenu i potpunu prijavu ili ne ispunjava uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj, o čemu joj se dostavlja pismena obavijest.

Krajnji rok za podnošenje molbi je 28.05.2020. god.

Kriteriji za odabir:
- kandidati koji ispunjavaju sve uvjete biti će pozvani na selekcijski intervju
- uz ispunjavanje svih uvjeta, sukladno posebnim zakonima, prednost ispred svih kandidata ostvaruju osobe temeljem posebnih zakona, a što obvezno dokazuju preslikom odgovarajućeg dokumenta
- da bi ostvarila pravo prednosti pri zapošljavanju, osoba iz čl. 102. st. 1. - 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Nar. nov.“ br. 121/17 i 98/19) uz prijavu na natječaj dužna je priložiti osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja i sve potrebne dokaze iz članka 103. navedenog zakona
- popis dokaza na temelju kojih se ostvaruje prednost dostupan je na internetskoj stanici Ministarstva branitelja, poveznica https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843

O rezultatima natječaja kandidati/kandidatkinje će biti obaviješteni/obaviještene u roku od 8 dana od dana isteka natječaja.

Prije sklapanja ugovora o radu poslodavac je ovlašten izabranog kandidata uputiti na liječnički pregled u Medicinu rada radi utvrđivanja odgovarajuće zdravstvene sposobnosti za rad na ovom radnom mjestu s posebnim uvjetima rada.

U slučaju utvrđenja zdravstvene nesposobnosti izabranog kandidata poslodavac će poništiti Odluku o izboru te odabrati prvog slijedećeg najbolje ocijenjenog kandidata u ovom postupku.

Ovaj natječaj se u cjelovitom tekstu objavljuje na službenim internetskim stranicama Zavoda za javno zdravstvo Zadar, www.zjz-zadar.hr, te na oglasnim stranicama „Narodnih novina“, a istovremeno u skraćenom obliku na oglasnoj ploči i internetskim stranicama HZZ-a, te na oglasnim stranicama Zadarskog lista.

Stručna sprema:

Viša stručna sprema, Sveučilišni prvostupnik

Potrebne godine iskustva:

1

Vozačka dozvola:

B

Što nudimo

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Ostale informacije

Županija rada:

Zadarska

Na ovaj oglas se možete prijaviti pismenim putem.
Zavod za javno zdravstvo Zadar, Ljudevita Posavskog 7A, 23000 Zadar
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Zdravstvo, socijalni rad iznosi 5.814,99 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.