Share
Tweet
Share
Send to friend

Nadzornik tehničke ispravnosti vozila (m/ž)

Zagreb

Application deadline:

U sklopu naše stanice za tehnički pregled mogu se obaviti svi poslovi oko registracije novog vozila, produženja valjanosti prometne dozvole za rabljena vozila te redovne, preventivne i izvanredne tehničke preglede. Svaki naš zaposlenik teži biti najbolji u svojem području, neprestano se obrazuje, raste i trudi napraviti bolje, više, brže. Cijenimo trud i motivaciju. Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili učinkovitije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu.

O poslu

Naša je stanica za tehnički pregled počela s radom davne 1983. godine. Danas djeluje pod nazivom ORYX Stanica za tehnički pregled, a iza nas je duga tradicija i puno radnog iskustva. Ako procedure i procese o načinu tehničkog pregled i registracije vozila imaš u malome prstu, onda je ovo posao za tebe.

Opis glavnih zadataka

 • kontrola uređaja i opreme na vozilu sukladno zakonskim i drugim odredbama o obavljanju tehničkog pregleda i ostalim aktima iz ovog područja
 • obavljanje pregleda i poslova ispitivanja vozila sukladno osposobljenosti i iskustvu
 • vođenje evidencije PS, PP i zapisnika o kontroli plinskih instalacija
 • davanje svih objašnjenja i uputa korisnicima usluga u svezi tehničkog pregleda i produljenja registracije vozila
 • utiskivanje broja šasije po dobivenom nalogu
 • briga o urednosti i ispravnosti svih instrumenata, uređaja i opreme s kojima se radi kao i radnog prostora
 • provođenje propisanih procedura rada
 • skrb o imidžu Društva
 • obavljanje i drugih poslova po nalogu neposredno nadređenog.

Karakteristike prave osobe za nas

Ako imaš SSS/VŠS prometnog ili tehničkog usmjerenja, lako se snalaziš u gužvi, papirima i dobar si u komunikaciji s ljudima tako da te ne može lako izbaciti iz takta netko tko je jako ljut jer nije prošao na tehničkom, onda si ti prava osoba za nas. U prednosti si ako imaš iskustva, ali svakako moraš imati:

 • Licencu Ministarstva unutarnjih poslova za Nadzornika tehničke ispravnosti vozila
 • Položen stručni ispit ispred ovlaštene stručne organizacije Centar za vozila Hrvatske

Zubak Grupa nositelj je vrijednosti tradicije, visoke kvalitete, sigurnosti i posvećenosti detaljima te simbolizira nasljeđe koje njezino ime prenosi na postojeće brendove unutar grupe, ali i na nove koji će u budućnost biti pokrenuti. Od početka stvaranja i poslovanja Zubak Grupe uvijek smo nastojali biti najbolji. A da bi to postali i ostali najbolji stalno se prilagođavamo uvjetima tržišta te očekivanjima i zahtjevima kupaca. Za svoj rad nagrađeni smo brojnim priznanjima za kvalitetu usluge i najveću razinu korisničkog iskustva, za najbolji omjer cijene i kvalitete, a posebno smo ponosni na nagrade koje smo zaslužili na zadovoljstvo naših klijenata.

Saznaj više i prijavi se za posao elektroničkim putem LINKA ZA PRIJAVU najkasnije do 18.06.2019. i pridruži se našem timu.

Ljubazno molimo da uzmete u obzir da će samo oni kandidati koji uđu u uži izbor biti kontaktirani.

Start to apply
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Traffic, Transport and Maritime iznosi 4.345,49 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.