Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Stručni suradnik za razvoj poslovanja / Licensing Manager (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Belupo d.d.

Belupo d.d. je hrvatska farmaceutska kuća s 50. godišnjom tradicijom rada u proizvodnji i prodaji lijekova te biljnih i dijetetskih proizvoda.

U svom poslovnom okruženju ističemo se kao jedna od najmodernijih i najefikasnijih kompanija, usporediva onima u srednjoj i istočnoj Europi, koja svoj uspjeh temelji na visokim standardima kvalitete.

Vizija, ustrajnost i vjera više od 1500 zaposlenika utkana je u svaki razvojni korak kompanije. Saznajte i vi, iz prve ruke, kako je uz upornost i srce sve moguće. Sva svoja znanja, kreativne potencijale i tehnologiju stavljamo u službu čuvanja zdravlja.

Nudimo vam priliku da postanete dio našeg tima kao:

Stručni suradnik za razvoj poslovanja / Licensing Manager (m/ž)

1 izvršitelj s mjestom rada u Zagrebu

Ključne odgovornosti ove pozicije podrazumijevaju pregled tržišta, pronalazak novih dobavljača gotovih proizvoda te licenciranje i prodaju Belupovih proizvoda kroz aktivnosti kontakata i suradnje s poslovnim partnerima, analize ponuda i pregovaranja komercijalnih uvjeta suradnje, organizacije pregleda dokumentacije za proizvode i koordinaciju aktivnosti ostalih cjelina unutar Belupa uključenih u proces nabave djelatnih tvari te nabave i prodaje gotovih proizvoda.

Idealan kandidat ispunjava sljedeće uvjete:

 • završen Farmaceutsko-biokemijski fakultet / Prirodoslovno-matematički fakultet / Kemijsko-tehnološki fakultet / Prehrambeno – biotehnološki fakultet ili drugi srodni fakultet
 • izvrsno organiziran i odgovoran prema zadacima, motiviran za postizanje ciljeva te kontinuirano učenje i razvoj, samostalan kod obavljanja zadataka, komunikativan, analitičan, sistematičan, sklon timskom radu i suradnji
 • prednost je iskustvo u razvoju lijekova, poznavanje Dobre proizvođačke prakse te postupka razvoja i registracije lijeka, kao i iskustvo na poslovima nabave proizvoda u farmaceutskoj industriji kroz licenciranje te vođenju multidisciplinarnih projektnih timova
 • prednost su izgrađene pregovaračke vještine
 • izvrsno se služi engleskim jezikom u govoru i pismu
 • izvrsno poznaje rad na računalu u MS Office okruženju

Ukoliko vas motivira želja za vrhunskim profesionalnim postignućima i daljnjim razvojem - Belupo je pravo mjesto za vas!

Ponudu sa životopisom pošaljite nam zaključno s 27.11.2022. putem linka za prijavu.

Kompletna prijava podrazumijeva motivacijsko pismo i životopis, presliku diplome i poželjno potvrdu o stupnju poznavanja engleskog jezika.

U daljnji selekcijski postupak uključit ćemo kandidate koji udovoljavaju uvjetima natječaja.

Zdravo budi!

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Farmaceutika i biotehnologija iznosi 7.638,82 kuna (1013,85 EUR).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.