Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Specijalist za intelektualno vlasništvo / IP Specialist (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Belupo d.d.

Belupo d.d. je hrvatska farmaceutska kuća s 50. godišnjom tradicijom rada u proizvodnji i prodaji lijekova te biljnih i dijetetskih proizvoda.

U svom poslovnom okruženju ističemo se kao jedna od najmodernijih i najefikasnijih kompanija, usporediva onima u srednjoj i istočnoj Europi, koja svoj uspjeh temelji na visokim standardima kvalitete.

Vizija, ustrajnost i vjera više od 1500 zaposlenika utkana je u svaki razvojni korak kompanije. Saznajte i vi, iz prve ruke, kako je uz upornost i srce sve moguće. Sva svoja znanja, kreativne potencijale i tehnologiju stavljamo u službu čuvanja zdravlja.

Nudimo vam priliku da postanete dio našeg tima kao:

Specijalist za intelektualno vlasništvo / IP Specialist (m/ž)

1 izvršitelj s mjestom rada u Zagrebu

Ključne odgovornosti ove pozicije podrazumijevaju provođenje freedom-to-operate patentnih pretraga te pretraga zaštićenih 3D žigova i dizajna sa svrhom pripreme projekata razvoja i uvođenja novih proizvoda u portfelj Belupa s obzirom na ograničenja pravima intelektualnog vlasništva.

Idealan kandidat ispunjava sljedeće uvjete:

 • završen Kemijsko-tehnološki fakultet / Farmaceutsko-biokemijski fakultet / Prirodoslovno-matematički fakultet / Prehrambeno – biotehnološki fakultet ili drugi srodni fakultet kemijskog usmjerenja
 • analitičan, sistematičan, izvrsno organiziran i odgovoran prema zadacima, motiviran za postizanje ciljeva te kontinuirano učenje i razvoj, samostalan kod obavljanja zadataka, komunikativan, sklon timskom radu i suradnji
 • prednost je iskustvo na poslovima u području patenata (patentne pretrage, priprema patentnih prijava) te kemijskoj sintezi i razvoju lijekova
 • izvrsno se služi engleskim jezikom u govoru i pismu
 • izvrsno poznaje rad na računalu u MS Office okruženju

Prednost imaju kandidati s radnim iskustvom na poslovima provođenja patentnih pretraga u farmaceutskoj industriji.

Ukoliko vas motivira želja za vrhunskim profesionalnim postignućima i daljnjim razvojem - Belupo je pravo mjesto za vas!

Ponudu sa životopisom pošaljite nam zaključno s 27.11.2022. putem linka za prijavu.

Kompletna prijava podrazumijeva motivacijsko pismo i životopis, presliku diplome i poželjno potvrdu o stupnju poznavanja engleskog jezika.

U daljnji selekcijski postupak uključit ćemo kandidate koji udovoljavaju uvjetima natječaja.

Zdravo budi!

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Farmaceutika i biotehnologija iznosi 7.638,82 kuna (1013,85 EUR).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.