Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Glavni revizor informacijskog sustava (ž/m)

Zagreb

Rok prijave:

  • Privredna Banka Zagreb d.d.

Privredna banka Zagreb d.d. je društvo čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. Mi prepoznajemo Vaš talent, pružamo vrhunske uvjete za profesionalni razvoj i želimo zajednički stvarati nove vrijednosti.

S ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti našeg poslovanja, osnaživanja unutarnjih snaga Privredne banke Zagreb d.d. te razvoja novih segmenata sigurnosti i napretka, tražimo ambiciozne i motivirane osobe zainteresirane za izazovni korak u karijeri u Sektoru unutarnje revizije na radnom mjestu:

Glavni revizor informacijskog sustava (ž/m)
Poslovi revizije informacijske i komunikacijske tehnologije

Osnovni zadaci radnog mjesta obuhvaćaju planiranje i provođenje revizije informacijsko komunikacijske tehnologije i izradu izvještaja o istom, usklađivanje poslovanja Banke s internim i eksternim propisima te unapređivanje i razvoj korištenih metodologija.

Uz posjedovanje najmanje 4-godišnjeg iskustva u IT-u ili reviziji IT sustava, kandidati moraju obvezno zadovoljavati sljedeće formalne uvjete:

  • završen Fakultet elektrotehnike i računarstva
  • aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu
  • dobro poznavanje MS Office alata.

Uz očekivani temeljit, savjestan i proaktivan pristup radu, iznimno su nam važni kandidatovi:

  • sklonost timskom radu
  • spremnost na brzo usvajanje novih znanja
  • analitičnost i organiziranost.

Prednost imaju kandidati koji imaju iskustva i znanja iz područja: sigurnosti informacijskog sustava i procjene rizika u IT-u, telekomunikacijske mreže i infrastrukture, relacijskih baza podataka (Oracle, MS SQL), operacijskih sustava (Unix/Windows), razvoja aplikacija i revizorskih i IT standarda te koji poznaju revizorske alate ACL ili IDEA ili posjeduju relevantne certifikate (CISA, CISM, CISSP).

Uz životopis i popunjen 'Prijavni upitnik PBZ' koji se u elektronskom obliku nalazi na korporativnim stranicama Banke (www.pbz.hr) svoju ponudu pošaljite najkasnije do 24. travnja 2012. godine (Predmet: PBZ_IT revizija).

 

Prosječna plaća u kategoriji
IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje