Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Tehničar / inženjer za puštanje u pogon (PLC) (m/ž)

Njemačka

Rok prijave:

Unleash your inner Rock Star at W&K!

Pridruži se W&K grupi!

W&K je grupa koja globalno uspješno posluje i djeluje na području industrijske montaže više od 35 godina. W&K grupa pruža usluge industrijskim klijentima iz širokog spektra industrija, uključujući električnu i mehaničku montažu, pripreme za puštanje u rad i samo puštanje u rad.

Uđi u svijet pun zanimljivih i uzbudljivih zadataka!

I postani zvijezda W&K grupe!

Tehničar / inženjer za puštanje u pogon (PLC) (m/ž)

za uzbudljive projekte montaže u Njemačkoj, drugim europskim zemljama ili čak diljem svijeta

Kao W&K-ov TEHNIČAR/INŽENJER za PUŠTANJE U POGON član si elite u W&K svijetu. Tvoji zadaci u svojstvu inženjera za puštanje u pogon su zahtjevni i višestrani. Nadzirat ćeš naše vrhunske industrijske projekte na licu mjesta: u Njemačkoj, Europi i diljem svijeta.

Tvoje će odgovornosti uključivati montažu i demontažu vrlo složenih strojeva i sustava, provođenje ispitivanja i, ako je potrebno, rješavanje problema. Osim toga, upotrebljavat ćeš svoje vještine za osiguranje kvalitete, podršku pogonu - od puštanja u pogon do klijentova prihvaćanja - kao i za obuku i davanje uputa operativnom osoblju klijenta.

Dobrodošao/la u W&K svijet automatizacije! Možeš se radovati uzbudljivim i izazovnim zadacima, kao i strmom usponu u karijeri stručnjaka za automatizaciju.

Zainteresiran/a si za posao, ali bi radije da te izravno kontaktiramo? Potrebna je samo jedna minuta. Daj nam znak i naš tim za zapošljavanje stupit će u kontakt s tobom u najkraćem mogućem roku.

Odlučio/la si se pridružiti W&K grupi jer...

 • ćeš sklopiti stalni njemački ugovor o radu s jednim od vodećih njemačkih poduzeća za industrijsku montažu i bit ćeš prijavljen/a u njemački sustav socijalne sigurnosti. Jamčimo ti visoku razinu sigurnosti radnog mjesta kod međunarodnog poslodavca.
 • si plaćen/a po poštenoj stopi koja je iznad prosječne plaće. Tvoj početna satnica iznosi minimalno 20,00 eura (ovisno o iskustvu i više). Naravno, prekovremeni rad se plaća nadoplatom. Nadalje, sve ćeš dnevnice primiti u skladu sa zakonskim smjernicama. Također ćeš dobiti godišnji bonus vezan uz učinak.
 • ćeš dobiti stručnu obuku na radnom mjestu za koju će se pobrinuti tvoj osobni W&K mentor. Nećemo te odmah baciti u vatru, već ćemo se pobrinuti za to da tvoj početak u W&K svijetu automatizacije bude ugodan i profesionalan.
 • nećeš biti smješten/a u grupnom smještaju. Svaki radnik koji putuje dobiva udoban individualni smještaj.
 • ćeš se profesionalno razvijati u grupi s preko 1400 zaposlenika i otvorit će ti se brojne prilike za razvoj karijere
 • ćeš moći iskoristiti priliku za daljnje jezično usavršavanje putem internih jezičnih tečajeva prilagođenih tvojim potrebama. Za tebe je to besplatno. Čak ćeš dobiti i bonuse za poboljšanje jezičnih vještina.
 • pripremili smo profesionalni okvir za početak rada kako bi se mogao/mogla upoznati s relevantnim procesima rada. Osim toga, dobit ćeš Paket dobrodošlice s raznim sitnicama i džeparac od 500,00 eura

Uklopit ćeš se u našu grupu ako…

 • imaš odgovarajuće obrazovanje i/ili opsežno iskustvo u području automatizacije (npr. elektrotehničar/ka, inženjer/ka elektrotehnike, inženjer/ka mehatronike) ili ekvivalentno obrazovanje. Dobrodošla je i dodatna obuka ili daljnje obrazovanje u sektorima pogonske tehnike, hidraulike ili pneumatike.
 • ako imaš profesionalnog iskustva u radu s PLC sustavima (npr. Siemens SIMATIC, TIA-Portal, Beckhoff, Allen-Bradley...). Već si programirao/la PLC sustave i vizualizacija upravljanja strojevima nije novo područje za tebe. Možda imaš i znanja iz područja objektno orijentiranog programiranja (npr. C, C++, C# ili srodne aplikacije), što ćemo dodatno nagraditi.
 • si spreman/spremna putovati za potrebe naših međunarodnih projekata i uživaš u upoznavanju novih mjesta, zemalja i ljudi.
 • želiš primijeniti svoje znanje i vještine u kontekstu vrlo zanimljivih, uzbudljivih projekata s klijentima visokog profila i biti dio kontinuirane uspješne priče W&K grupe.
 • ako pozdravljaš ideju o unaprjeđivanju svog položaja unutar W&K grupe. Napreduj u karijeri, sve do položaja nadzornika. U tu ti se svrhu nude razne mogućnosti daljnjeg usavršavanja.
 • tvoje je znanje engleskog jezika na dobroj komunikacijskoj razini. Poznavanje njemačkog jezika je plus i uzet će se u obzir u skladu s tim.
 • želiš postati dio otvorenog i solidarnog tima i od nas želiš da budemo zahtjevni i ambiciozni, ali u isto vrijeme opušteni i odmjereni.

Kontaktiraj nas sada!

Sva oglašena radna mjesta dostupna su odmah.

Samo nam reci nešto o tome tko si i što si do sada u radio/la u svojoj karijeri. Cijenili bismo ažuriran životopis, ali možeš ga poslati naknadno.

Već se veselimo upoznavanju!

Na linku pogledajte razgovor sa Damianom Pajnkiherom, našim Voditeljem odjela za ljudske resurse.

Dodatne informacije o našem poduzeću dostupne i su putem naše Facebook stranice:

www.facebook.com/wkindustrietechnik/

Hvala na pažnji.

W&K grupa
Upravljanje ljudskim resursima
Human Resources Management

Brza prijava
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Strojarstvo i brodogradnja iznosi 1.003,91 EUR (7.563,94 kuna).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.