Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Senior .NET razvojni inženjer (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

  • Siemens Convergence Creators d.o.o.
  • Adresa: Heinzelova 70/a, 10 000 Zagreb

Siemens Convergence Creators globalni je ponuđač inovativnih ICT proizvoda, rješenja i servisa u području komunikacija i multimedije. Zahvaljujući dugogodišnjoj ekspertizi u vođenju kompleksnih internacionalnih projekata u različitim industrijama na području komunikacija, dokazali smo se kao pouzdani poslovni partner klijentima u više od 70 zemalja svijeta.

Naši kupci i partneri su vodeće svjetske tvrtke, proizvođači telekomunikacijske opreme, pružatelji komunikacijskih usluga, izdavačke i medijske tvrtke, javna uprava, pružatelji infrastrukturnih usluga, svemirske agencije i satelitski operateri.

U Hrvatskoj uspješno poslujemo od 1995. godine kao dio lokalne Siemensove kompanije, a od početka 2013. godine smo samostalna kompanija u okviru globalnog Siemensovog koncerna s gotovo 200 stručnjaka na lokacijama u Osijeku, Zagrebu i Splitu.

Opis posla

Tražimo više osoba za radno mjesto Senior .NET razvojni inženjer (m/ž).

Uvjeti

Što je potrebno kako bi se kvalificirali za ovaj posao?
- napredno znanje C# i .NET Framework
- iskustvo s ASP.NET WebForms/MVC, Entity Framework, WCF, LINQ
- napredno znanje TSQL
- dobro poznavanje MS SQL Server baze podataka
- poznavanje rada s Team Foundation Server

Jezici:

Engleski (napredno)

Što nudimo

Što nudimo kandidatima?
Ako ste samostalna, samouvjerena i dinamična osoba zainteresirana za rad na najnovijim tehnologijama, onda je ovo prilika za Vas. Omogućit ćemo Vam stručno usavršavanje i razvoj, stjecanje dragocjenih interkulturalnih iskustava kroz rad na međunarodnim projektima u timovima vrhunskih stručnjaka, kao i stimulativna primanja i napredovanje u skladu s iskazanim rezultatima.

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Ostale informacije

Kategorije:

IT, telekomunikacije

Županija rada:

Zagreb i Zagrebačka

Prosječna plaća u kategoriji
IT, telekomunikacije iznosi 6.747,2 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje