Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Voditelj prodaje (m/ž)

Split, Zagreb

Rok prijave:

Alarm automatika d.o.o. je regionalni tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite - video nadzor, protuprovala, vatrodojava, interfonija, automatika, kontrola prolaza i radnog vremena, integracija itd.

Razmišljamo i djelujemo poduzetnički i dugoročno, što prije svega znači da sa sudionicima na tržištu njegujemo odnose poštovanja i povjerenja usmjerene na stvaranje vrijednosti.

Naš cilj je da, u suradnji s partnerima, brinemo o zaštiti života i imovine svih naših kupaca. To ostvarujemo kontinuiranim praćenjem najnovijih dostignuća iz Security&Safety industrije.

U 30 godina postojanja imamo kontinuirani porast prometa, broja zaposlenika, produktivnosti i ostalih pokazatelja uspješnosti. Osim u Hrvatskoj, imamo vlastite tvrtke u još 9 zemalja, preko 140 zaposlenika, vlastiti razvoj softvera za integraciju sustava tehničke zaštite, nagrađivane inovacije te razvijenu mrežu regionalnih partnera.

Opis posla

Pridružite se našem uspješnom veleprodajnom timu u Splitu i Zagrebu, te iskoristite svoje potencijale na poslovima Voditelja prodaje:
- pronalaženje kupaca, razvoj i održavanje veleprodajne mreže
- nuđenje i prodaja optimalnih rješenja sustava tehničke zaštite (video nadzor, protuprovala, interfonija, kontrola pristupa, vatrodojava i dr.)
- istraživanje, analiza i obrada tržišta
- planiranje prodaje i izvještavanje o realizaciji
- prodajno-tehnička podrška partnerima/instalaterima
- sudjelovanja u programima edukacije partnera/instalatera

Uvjeti

- minimalno 2 godine radnog iskustva u veleprodaji
- izuzetne prodajne, komunikacijske i motivacijske vještine
- visok stupanj odgovornosti, samostalnosti i inicijative u radu
- sklonost novim tehnologijama
- odlično poznavanje MS Office paketa
- poznavanje engleskog jezika
- visoka razina radne etike i poštenja

Idealan kandidat za ovo radno mjesto je inženjer elektrotehnike ili druge tehničke struke sa razvijenim prodajnim vještinama ili ekonomist sa velikim interesom za nove tehnologije.

Poželjno je iskustvo na poslovima veleprodaje sustava tehničke zaštite ali to nije uvjet. Naš tim stručnjaka spreman je pružiti svu potrebnu edukaciju, a od kandidata očekujemo interes i želju za učenjem.

Iznimno nam je važna proaktivnost i odgovornost naših zaposlenika, usmjerenost na rezultat ali i odlična suradnja s kolegama i partnerima. Želimo da zaposlenici uživaju u svom poslu, da kontinuirano uče i istražuju te se pri tome zabavljaju.

Želite li postati dio stabilne, perspektivne i dinamične tvrtke, svoj detaljan životopis dostavite putem linka za prijavu.

Kandidati koji budu izabrani u uži krug selekcijskog postupka bit će pozvani na testiranje u roku od mjesec dana od dana isteka oglasa.

Stručna sprema:

Srednja stručna sprema, Viša stručna sprema, Stručni prvostupnik, Sveučilišni prvostupnik, Stručni specijalist, Visoka stručna sprema, Magistar struke

Potrebne godine iskustva:

2

Jezici:

Engleski (napredno)

Vozačka dozvola:

B

Vještine:

Word, Excel, Outlook

Što nudimo

- stalni radni odnos nakon probnog roka
- stimulativna nagrađivanja
- profesionalni napredak i kontinuirano stručno usavršavanje
- rad u profesionalnom i dinamičnom timu

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme, Stalni radni odnos

Ostale informacije

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Prodaja (Trgovina) iznosi 4.701,29 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.