Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Partner vozač Ubera (m/ž)

Zagreb, Zadar, Split, Dubrovnik

Rok prijave:

  • UBER

Postanite Uber partner-vozač

Vozite i zarađujte!

Što očekujemo od vas?

Očekujemo da posjedujete vozačku dozvolu B kategorije i da ste odgovoran vozač.

Što vas očekuje?

Fleksibilno radno vrijeme:

Budite sam svoj šef i vozite kada želite! Vožnja na Uberu ostavlja vam vremena za obitelj, hobije i omiljene trenutke s prijateljima.

Tjedne isplate:

Nema čekanja do mjesečnih isplata novca! Prihodi od vožnji isplaćuju vam se tjedno.

Vlastita tvrtka i vozilo nisu nužno potrebni:

Nemate tvrtku niti vlastito vozilo? Imamo rješenje za vas! Svejedno možete voziti na Uber platformi preko tvrtke postojećih partnera-vozača, koji vam mogu osigurati i adekvatno vozilo.

 

Jednostavna prijava:

Prijava u nekoliko brzih klikova putem internetske stranice i bez suvišne papirologije. Sve što je potrebno kako biste se prijavili su osobna iskaznica i vozačka dozvola koju posjedujete barem godinu dana. Nakon prijave bit ćete pozvani na uvodno predstavljanje s Uberovim predstavnikom gdje ćete moći saznati sve što vas zanima.

Uber je tehnološka platforma koja spaja korisnike i partnere-vozače na jednostavan i siguran način putem mobilne aplikacije. Platforma omogućuje pouzdano kretanje gradom uz partnere-vozače od početne točke do krajnjeg odredišta. Uber u Hrvatskoj surađuje isključivo sa tvrtkama ili obrtima, registriranim za potrebne djelatnosti prema zakonima Republike Hrvatske. Sukladno tome, ovaj oglas za posao odnosi se na zaposlenje u jednoj od mnogobrojnih tvrtki ili obrta koje surađuju s Uber platformom.

Uber platforma trenutno posluje u 565 gradova i više od 80 država u svijetu. U Hrvatskoj je aktivna od 2015. godine, a danas se može koristiti u Zagrebu, Zadru, Splitu i Dubrovniku. Trenutno je u svim gradovima u Hrvatskoj aktivno više od 85.000 korisnika, a samo prošlo ljeto na obalnim gradovima Uber je koristilo više od 30.000 stranaca!

Prema nedavnom istraživanju, 82% Uberovih partnera-vozača u Hrvatskoj preporučilo bi drugima voziti na Uber platformi, a čak 72% planira nastaviti voziti na Uber platformi u sljedećih 6 mjeseci!

Prijavite se za partnera-vozača klikom ovdje!... ili nas kontaktirajte na 0800-0044

Prosječna plaća u kategoriji
Promet, transport, pomorstvo iznosi 4.345,49 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje