Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Audio, video, light tehničar / operater (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Ivas Grupa je vodeća audio video kompanija u regiji koja sudjeluje na projektima najvećeg ranga te surađuje sa vodećim ljudima iz svijeta profesionalne produkcije. Tvrtka je povezana sa produkcijskim izvedbenim timovima raznih visokoprofesionalnih TV projekata (među kojima je i Eurovizija), te ima uske veze sa jednom od većih i bolje organiziranih internacionalnih tvrtki iz branše sa sjedištem na Bliskom Istoku, koja je redovito zadužena za produkcije mega koncerata umjetnika poput Rolling Stonesa, Bryan Adamsa, Rihanne, Justina Biebera i drugih.

Opis posla

Kabliranje, puštanje u pogon video, audio i rasvjetne opreme. Čišćenje te održavanje opreme sa kojom dotična osoba radi (konzole i ostala režijska i mrežna oprema) na terenu i u skladištu. Priprema opreme za projekte. Komunikacija sa klijentima oko svog specifičnog posla. Preuzimanje i vođenje srednjih i većih projekata. Praćenje novih tehnologija u branši, konstantno učenje i usavršavanje iz specijaliziranog segmenta.

Izazovi - rad noću te općenito rad koji nije vezan za radno vrijeme, česta putovanja pogotovo u sezoni, rad u različitim vremenskim uvjetima, rad na projektima u inozemstvu, komunikacija sa klijentima i kolegama, prijenos znanja na ostale kolege iz tima, razumijevanje materije, organizacija i planiranje projekata kako bi se što lakše omogućila izvedba na terenu.

Uvjeti

- potvrda o nekažnjavanju
- dobre komunikacijske vještine
- minimalno B kategorija
- rad na računalu
- poželjno tehničko predznanje

Potrebne vještine – pozitivan stav prema poslu, viši nivo rada sa računalima, poznavanje računalnih mreža, poznavanje programa za planiranje te crtanje vlastitih projekata, timski rad, iskustvo u branši na poslovima koje obavlja, pristojno ponašanje prema klijentu i ostalim kolegama, brzo učenje i volja za napredovanjem, upravljanje timom ljudi sa kojima se obavlja projekt, planiranje i organizacija, strani jezici (Engleski obavezno a poželjno i još neki jezik), volja i želja za konstantnim usavršavanjem i novim znanjima te iskustvom, vlastita motivacija da se radi na najvišem nivou.

Tražimo mlade, komunikativne osobe koje vole raditi u timovima i spremni su na izazove te koje posjeduju tehnička predznanja i interes za nadogradnju istih.

Stručna sprema:

Srednja stručna sprema

Potrebne godine iskustva:

5

Jezici:

Engleski (napredno)

Vozačka dozvola:

B

Vještine:

Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet

Što nudimo

Zašto raditi – sigurna plaća u stabilnoj tvrtci koja je okrenuta stranim tržištima i profesionalnim projektima, rad sa najvećim imenima iz industrije (mogućnost stjecanja iskustva i znanja), rad sa najnovijim tehnologijama, mogućnost profesionalnog razvoja i usavršavanja kroz plaćene radionice, obuke i školovanja u inozemstvu, mogućnost zarade veće plaće nego u drugim branšama za osobe sa istim kvalifikacijama, rast prihoda shodno volji i kapacitetu preuzimanja odgovornosti za preuzeti segment posla, rad na najvećim i najprestižnijim projektima u zemlji i inozemstvu.

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Napomena:

Podržavamo zapošljavanje stranih radnika

Ostale informacije

Započni prijavu
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Elektrotehnika iznosi 4.790,14 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.