Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Skladišni radnik (m/ž)

Sveta Nedjelja

Rok prijave:

 • HSG Kariera d.o.o.
 • Adresa: Savska cesta 32, 10000 Zagreb

Korak dalje u karijeri
Traženje ili promjena posla prekretnica je na kojoj odlučujete o svojim daljnjim koracima u životu. Dobro je znati da uza se imate stručnjake koji vas mogu pravilno usmjeriti.

Za našeg klijenta, jednu od najvećih pružatelja logističkih i špediterskih usluga u Hrvatskoj, tražimo kandidate za radno mjesto:

Skladišni radnik (m/ž)

Mjesto rada: Sveta Nedjelja

Opis posla:

Ako ste do sada radili na poslovima deklariranja robe, pripremali robu za istovar, prepakiravali robu te provodili internu inventuru (utvrđivanje brojnog stanja) robe ili ste spremni naučiti obavljati takve zadatke, javite se na naš natječaj za radnu poziciju skladišni radnik.

Od kandidata očekujemo:

Također, ako imate položen ispit za upravljanje viličarom (pogotovo visokoregalnim), vrlo brzo možete napredovati na višu poziciju skladišnog radnika – viličarist.

Kandidatima nudimo:

Rad je organiziran u dvije smjene od ponedjeljka do petka sa slobodnim vikendima.

Na osnovnu bruto plaću osigurani su dodaci za potencijalni prekovremeni rad, prijevoz i prehranu.

Za kandidate iz Zagreba organiziran je autobusni prijevoz na posao.
 

Zainteresirane kandidate molimo da pošalju svoj životopis putem linka za prijavu.

Također, kandidati se slobodno jave na telefon 01 7707 020.

Iskustva

Agencija za pronalaženje Kariera već više od deset godina zapošljava za najveća i najuspješnija poduzeća u regiji. Više od 2500 zaposlenika u regiji radi u jedanaest grana na 125 različitih lokacija.

Stručnost

Mi u Karieri znamo koji su zahtjevi radnog mjesta i kakve su želje poduzeća. Istodobno cijelo vrijeme uspostavljamo i održavamo kontakt sa širokom mrežom nadarenih ljudi s pojedinih područja. Pobjednička je kombinacija u pronalaženju kadrova poznavanje zahtjeva i želja poduzeća te znanja i sposobnosti ljudi.

Poznavanje trendova

Suradnja s Karierom omogućuje vam pristup različitim informacijama iz područja tržišta rada i prilika za zapošljavanje. lmamo informacije iz mnogobrojnih područja kadroviranja jer smo sastavni dio trendova zapošljavanja, odnosno stvaramo ih; koja se znanja ili vještine traže, koja su zanimanja budućnosti…

 

Sve naše objave:

https://www.kariera.hr/radna-mjesta/

HSG Kariera d.o.o. za posredovanje u zapošljavanju ima dozvolu Ministarstva rada i mirovinskog sustava za obavljanje djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem KLASA: 102-02/17-04/01; URBROJ: 524-04-02-01/2-17-2, izdanu 11. siječnja 2017. godine i evidentiranu pod brojem 142/17.

www.kariera.hr

Započni prijavu
Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Skladištenje i logistika iznosi 3.723,18 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.