Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Referent otpreme (m/ž)

Knin

Rok prijave:

Knauf je jedan od vodećih svjetskih proizvođača u građevinskoj industriji, a naš uspjeh temeljimo na povjerenju u svoje ljude, na njihovom znanju, predanosti radu i želji za uspjehom. Radi povećanja našeg tima tražimo u tvornici Uzdolje kraj Knina, suradnika/cu za slijedeće radno mjesto:

Referent OTPREME (m/ž)

Vaši zadaci:

 • izrada dokumentacije, evidencija i izvještavanje u otpremi robe
 • izrada dokumentacije, evidencija i izvještavanje u prijemu robe

Od Vas očekujemo:

 • minimalno SSS ekonomske ili cestovne struke
 • minimalno jedna godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
 • položeni carinski ispit je poželjan, ali nije uvjet
 • poželjno poznavanje engleskog ili njemačkog jezika
 • položen vozački ispit
 • poznavanje rada u MS Office okruženju, poželjno poznavanje sustava SAP

Poželjne karakteristike kandidata:

 • posjedovanje vrlo dobrih komunikacijskih vještina
 • odgovoran, temeljit i samostalni pristup u radu
 • sklonost stjecanju znanja
 • sklonosti timskom radu

Zaposlenima nudimo:

 • zanimljiv rad u dinamičnom okruženju
 • mogućnost usavršavanja
 • stalno zaposlenje
 • sigurna i redovita primanja

Ako ispunjavate navedene uvjete i zainteresirani ste za rad u našem timu, pošaljite Vašu ponudu sa životopisom na hrvatskom jeziku putem LINKA ZA PRIJAVU.

Nekompletne prijave kao i prijave poslane nakon navedenog roka nećemo uzeti u razmatranje. Tvrtka Knauf zadržava pravo pozivanja užeg izbora kandidata na razgovor.

Obavještavamo Vas da ćemo Vaše osobne podatke koje dostavite u formi životopisa (CV) i koji se nalaze u bazi podataka društva Knauf d.o.o. Uzdolje, Uzdolje polje 91 (u daljem tekstu: Knauf ili Voditelj), obrađivati u svrhe navedene u daljnjem tekstu. Vaši osobni podaci obrađivati će se isključivo u svrhe provođenja natječaja i odabira  za radno mjesto kod Voditelja. U slučaju prijenosa osobnih podataka trećim zemljama ili međunarodnim organizacijama Voditelj će osigurati da se ne ugrozi razina zaštite ispitanika zajamčena Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).Pristup Vašim osobnim podacima imat će zaposlenici i predstavnici Voditelja, samo u mjeri neophodnoj radi ostvarenja svrhe za koju se prikupljaju osobni podaci. Prijenos osobnih podataka vršit će se u organizacije unutar iste grupe poduzetnika - Knauf grupe, i to: Knauf Zemun d.o.o., Knauf doel Skopje, Knauf Radika Debar. Vaši osobni podaci obrađivat će se do završetka natječaja za posao, gdje će nakon toga biti obrisani.

U svakom trenutku imate pravo da od Voditelja zatražiti pristup svojim osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podatka ili ograničavanje obrade i prava na prenosivost podataka, te pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu. Ukoliko želite da Vaše osobne podatke iz prijave za radno mjesto sačuvamo u našoj bazi, kako bismo podatke iskoristili u slučaju buduće potrebe za popunom radnih mjesta, molimo da nam date privolu za čuvanje tih podataka. Takve podatke čuvat ćemo do Vašeg opoziva. Privolu nam možete dati na način da nam prilikom prijave na posao dostavite odgovarajući  tekst: Suglasan sam da moji osobni podaci koje sam dostavio u ovoj prijavi za posao ostanu pohranjeni kod društva Knauf d.o.o. radi obrade u svrhu budućeg zaposlenja. Svoju privolu na obradu osobnih podataka možete povući u bilo kojem trenutku.

Sva prava možete ostvariti slanjem zahtjeva Voditelju na sljedeću e-mail adresu: dataprotect@knauf.hr

Objava natječaja na portalu MojPosao.net je od 11.09.2019. do 25.09.2019. godine.

Više o nama možete saznati na našoj Internet stranici www.knauf.hr.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 5.854,32 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.