Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Voditelj kadrovskih poslova (m/ž)

Dračevac

Rok prijave:

Tromont d.o.o. je tvrtka specijalizirana za izvođenje svih instalaterskih i građevinskih radova u graditeljstvu. Tvrtka je utemeljena 1995. u Splitu. Osim sjedišta u Splitu, tvrtka posluje i iz ureda u Zagrebu. Glavne djelatnosti su izgradnja objekata, izvođenje termotehničkih, hidro i elektro instalacija te proizvodnja metalnih dijelova, komponenti i konstrukcija. Tržišnim izazovima tvrtka uspješno odgovara kontinuiranim ulaganjem u zaposlenike i ovim putem traži osobu koja bi predanim radom željela doprinijeti daljnjem razvoju tvrtke.

Opis posla

- aktivan angažman u pronalaženju, kako domaćih tako i stranih radnika, što uključuje i pripremu, praćenje i koordinaciju procesa zapošljavanja (izrada planova zapošljavanja, definiranje i objava oglasa, suradnja s agencijama za zapošljavanje i HZZ-om, odabir prijava i provođenje procesa regrutacije i selekcije kandidata)
- suradnja s obrazovnim institucijama i strukovnim udrugama
- osmišljavanje, razvoj i implementacija novih procesa sukladno potrebama organizacije
- suradnja s voditeljima odjela i zaposlenicima u svrhu prepoznavanja prilika za poboljšanje radnih odnosa, održavanje motiviranosti i povećanja produktivnosti
- koordinacija u definiranju sistematizacije radnih mjesta i opisa poslova,
- rad na izradi strateških dokumenata: sistematizacije radnih mjesta, metodologije za evaluaciju radnih mjesta, izrada i implementacija kompetencijskog modela
- sudjelovanje u kreiranju i provedbi procesa interne komunikacije
- organizacija i koordinacija svih aktivnosti usmjerene na razvoj kompetencija zaposlenih (edukacije, radionice i sl.)
- praćenje zakonske regulative u području radnog prava

Uvjeti

- na natječaj se mogu prijaviti psiholozi, pravnici, ekonomisti, pedagozi i drugi stručnjaci koji imaju završen studij društvenoga smjera te da imaju minim 2 god. iskustva na opisanim poslovima
- proaktivnost i ambicioznost
- komunikativnost i organizacijske vještine, sklonost timskom radu
- međuljudske vještine, integritet i povjerljivost
- vozačka dozvola - B kategorija

Napomena:
Želimo Vas upoznati da će tvrtka Tromont d.o.o. obrađivati Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa, kontakt broj, e-mail, osobni identifikacijski broj, spol, dan, mjesec i godinu rođenja, državljanstvo, prebivalište, odnosno boravište, stručno obrazovanje, posebne ispite i tečajeve koji su uvjet za obavljanje posla, podatke o prethodnim radnim iskustvima, fotografiju, te druge podatke koji su navedeni u životopisu i/ili molbi) u svrhu postupka zapošljavanja u tvrtci Tromont d.o.o.

Želimo naglasiti kako se Vaši osobni podaci neće dostavljati nikakvim trećim osobama, koristiti će ih isključivo Tromont d.o.o. i neće se prenositi u treće zemlje. U slučaju da Tromont d.o.o. angažira vanjsku kuću u svrhu provođenja ocjene kandidata za pojedini posao, a u svrhu procjene radi zapošljavanja u Tromont d.o.o., Vaši se osobni podaci bez Vaše izričite suglasnosti neće koristiti.

Napominjemo da imate pravo od Tromont d.o.o. zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade koji se na Vas odnose, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka) ako smatrate da je došlo do bilo kakve povrede u obradi Vaših osobnih podataka.

U bilo kojem trenutku imate pravo povući privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego je ona povučena.

Ukoliko želite da se Vaši osobni podaci nastave čuvati u bazi Tromont d.o.o., i nakon prestanka natječaja, a najduže 6 mjeseci od prestanka natječaja, u svrhu budućih natječaja za posao, a za koji su potrebni radnici istih/sličnih kvalifikacija kao što su Vaše, molimo da se izričito o istome očitujete putem e-maila: zop@tromont.hr, u suprotnom će se Vaši osobni podaci izbrisati i prestati vremenski čuvati 30 dana nakon završetka ovog natječaja.

Stručna sprema:

Stručni specijalist, Visoka stručna sprema, Magistar struke

Potrebne godine iskustva:

2

Vozačka dozvola:

B

Vještine:

Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet

Što nudimo

- stimulativna plaća
- razmjena znanja i iskustava s timovima u Hrvatskoj
- dugoročno zaposlenje u perspektivnoj tvrtki (na određeno vrijeme s mogućnošću na neodređeno)
- ostale beneficije

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme

Ostale informacije

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 5.854,32 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.