Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Viličarist komisioner (m/ž)

Velika Gorica

Rok prijave:

 • Logaritam skladišna logistika d.o.o.
 • Adresa: Radnička cesta 218, 10000 Zagreb
 • Web: http://www.jetex.hr

Na tržištu nastupamo pružanjem cjelovite logističke usluge, 3PL logistikom (third-party logistic), uslugama skladištenja, skladišne manipulacije, dostave i distribucije robe kao i povratne logistike te međunarodnim transportom i otpremništvom. Pružamo individualna rješenja za svakog klijenta, pratimo nove tehnologije i kontinuirano optimiziramo procese, a dodatna prednost su nam fleksibilnost i brzina reakcija, kao i iskusni logistički kadar. Zadovoljstvo zaposlenika i klijenata cilj je svih naših operativnih planova. Smatrate se predanom i dinamičnom osobom, voljni ste učiti i prihvatiti nove izazove? Vrijeme je da preskočite ograde, zaobiđete barijere i pridružite se najboljima na putu do uspjeha!

Opis posla

Zbog širenja poslovanja i novih projekata, te upražnjenog radnog mjesta, Logaritam skladišna logistika d.o.o. sa zadovoljstvom traži nove članove svog logističkog tima.

Viličarist komisioner (m/ž) – 2 izvršitelja/ice.

Mjesto rada: Velika Gorica

Opis radnog mjesta: skladišni poslovi kao što su komisioniranje robe prema nalozima putem ručnih terminala, pakiranje robe, kontrola ulaza i izlaza robe, pozicioniranje robe te utovar/istovar robe viličarem.

Uvjeti

- KV/SSS
- minimalno 1 godine iskustva u skladištu i procesima skladišne manipulacije
- poželjno radno iskustvo u skladištu ili na sličnim poslovima

U daljnji proces selekcije biti pozvani isključivo kandidati koji zadovoljavaju ove uvjete

Poželjno: motiviranost i sistematiziranost, kao i pozitivan stav, osnovna informatička pismenost, dozvola i iskustvo za rad sa skladišnim strojevima (regalni i komisioni viličari)

Idealan kandidat svojim pristupom i radnim navikama uspješno izvršava radne zadatke i aktivno sudjeluje u svim procesima. Odgovoran je i iskren u radnoj sredini. Tolerantna osoba koja poštuje kolege. Stalno unapređuje svoja znanja.

Stručna sprema:

Kvalificirani, Srednja stručna sprema

Potrebne godine iskustva:

1

Što nudimo

Početak rada: prosinac 2022.

Vrsta zaposlenja: puno radno vrijeme, prijepodnevna smjena, na određeno vrijeme s mogućnošću zapošljavanja na neodređeno

Nudimo Vam mogućnost napredovanja, kontinuiranog usavršavanja i praćenja Vašeg razvoja; rad sa dinamičnim timom; zaštitu Vašeg dostojanstva i svih ljudskih i radnih prava. Redovna i dodatna primanja kroz bonu snu politiku odnosno nagrađivanje iznadprosječnih rezultata.

Svoju molbu i životopis pošaljite nam do 27.11.2022.g. putem linka za prijavu.

U daljnji proces selekcije pozvat ćemo isključivo kandidate koji zadovoljavaju sve tražene uvjete!

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme, Stalni radni odnos

Ostale informacije

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Skladištenje i logistika iznosi 6.322,88 kuna (839,19 EUR).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.