Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Tehničar za audio i video sustave (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • LUKVEL, društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i proizvodnju
 • Adresa: Karlovačka 26A, 10000 Zagreb
 • Web: http://www.lukvel.hr

Tvrtka Lukvel d.o.o. postoji na hrvatskog tržištu više od 15 godina. Osim u Hrvatskoj, tvrtka ima podružnice i u susjednim državama. Tvrtka se bavi distribucijom profesionalnih video i audio proizvoda kao što su projektori, monitori, interaktivne ploče i monitori, oprema za ozvučenje javnih prostora, oprema za upravljanje audio i video signalima te ostale dodatne opreme.

Osim distribucije audio video opreme putem mreže partnera nudimo korisnicima i integraciju audio video proizvoda kroz cjelovita rješenja. Naši kupci su javna poduzeća, privatne tvrtke i edukacijske ustanove. Trenutno ostvarujemo rast za koji su nam potrebni partneri na polju ljudskih potencijala koji će nam pomoći u ostvarivanju ciljeva koji se nalaze pred nama.

Tehničar za audio i video sustave (m/ž)

Tehničar za audio i video sustave je osoba koja poznaje audio i video tehnologiju, ima želju za učenjem i upoznavanjem novih tehnologija.

Dnevni radni zadaci sastoje se od instalacije i montaže audio i video uređaja, njihovo programiranje i stavljanje u rad, popravci uređaja te briga oko korisnika.

Uvjeti:

 • visoki stupanj informatičke pismenosti
 • interes za suvremene audio i video tehnologija
 • osnovno poznavanje mrežnih tehnologija
 • iskustvo u rukovanju s alatima koji se koriste za instalaciju i montažu opreme
 • točnost, urednost i preciznost u obavljanju poslova
 • spremnost na učenje i usavršavanje novih tehnologija

Osoba koju tražimo može biti bez prethodnog iskustva ali sa izraženim interesom za područje audio i video tehnologija. Radno iskustvo na sličnim poslovima je dobrodošlo, ali nije uvjet.

Osobi koja se zaposli biti će omogućeno stjecanje novih znanja od iskusnijih kolega, putem raznih tečaja za stručno osposobljavanje u zemlji i inozemstvu.

Molbe sa životopisom slati do 18.09.2019.

Prijava

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Instalacije, održavanje i popravci iznosi 4.435,28 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.