Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Elektroinstalater (m/ž)

Zagreb i okolica

Rok prijave:

 • FACIES d.o.o. za građenje
 • Adresa: Samoborska ulica 26, 10434 Strmec Samoborski
 • Web: http://www.facies.hr

Tvrtka Facies izvodi sve građevniske i obrtničke radove te preuzima kompletno izvođenje svih radova do konačnog završetka projekta - „Ključ u ruke“.

Visokogradnja, niskogradnja
- stambene zgrade i kuće
- javne zgrade
- industrijski objekti
- poslovni objekti.

Osnovana je 2002. godine i u 100% je privatnom vlasništvu. Sjedište firme je u Strmcu, grad Sveta Nedelja. Facies je u potpunosti opremljen za izvođenje već navedenih radova te kvalitetno ekipiran kvalifikacijskom strukturom zaposlenika.

Trenutno tvrtka zapošljava oko 80 zaposlenika. Naši zaposlenici su prošli različite građevinske, obrtničke,instalaterske, prometne i druge obuke i edukacije kako bi mogli obavljati djelatnosti za koje su kvalificirani, te posjeduju potrebne certifkate u skladu sa zakonom i pravilima struke.

Pored kvalitetne strukture zaposlenika tvrtka posluje na visokoj razini tehničke i tehnološke opremljenosti, koristeći suvremenu mehanizaciju, različita prijevozna i druga građevinska vozila, opremu, specijalizirane strojeve te razne alate koji nam omogućavaju kvalitetno izvođenje svih radova unutar dogovorenih rokova.

Naravno, i u budućnosti ćemo nastaviti optimalno-strateški ulagati u vlastitu imovinu i opremu ali jednako tako i u svoje kadrove jer je na taj način kvaliteta našega posla dugoročno zajamčena.

Opis posla

Nisi jedan od onih koji žele bježati u Njemačku. Želiš ostati u Zagrebu i okolici te biti sa svojom obitelji? Elektroinstalater si po zanimanju? Imaš nešto iskustva i želiš ići na bolje? Imaš volju i želju za radom?

Mi imamo puno otvorenog posla za tebe u Zagrebu vezanog za izradu elektroinstalacija jake i slabe struje te gromobranske instalacije.

Uvjeti

Od zaposlenika tražimo savjestan pristup poslu, angažman, dobru organizaciju kako bi se zadovoljili interesi firme, a time i naših djelatnika.

Stručna sprema:

KV

Potrebne godine iskustva:

1

Što nudimo

Mi možemo ponuditi radno mjesto elektroinstalatera, te rad u ugodnoj atmosferi uz stimulativna primanja.

Prijavi se na oglas i budi u timu jedne ozbiljne tvrtke koja neće kasniti sa plaćom i neće ti zadavati stres u poslu.

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Ostale informacije

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Elektrotehnika iznosi 4.790,14 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.