Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Električar u industrijskom okolišu (m/ž)

Njemačka

Rok prijave:

ELEKTRIZIRAJ SVOJU BUDUĆNOST U W&K GRUPI!

Uroni u jedinstvenu priliku!

Jesi li dinamični

električar, industrijski električar ili elektrotehničar

koji želi imati revolucionarni učinak na svoju struku?

U W&K Grupi – koja zapošljava više od 1,500 sretnih i zadovoljnih zaposlenika - ne nudimo samo radna mjesta, već stvaramo izvanredne karijere prožete svrhom, inovativnošću i brojnim prilikama.

OTKRIJ RAZLIČITOST W&K:

 • Prilike: Kreni na izuzetno putovanje u karijeri uz ugovor o radu na neodređeno vrijeme u Njemačkoj, gdje su mogućnosti jednako neograničene kao i vaše ambicije.
 • Svjetska avantura: Ostvari međunarodnu karijeru, postani globalni pokretač promjena i utječi na projekte diljem Njemačke, Europe i šire.
 • Alati za osnaživanje: Lansiraj svoje umijeće u nebesa osobnim alatom, najmodernijim uređajima i vrhunskom radnom odjećom koja pokazuje veliku razinu profesionalizma.

Prijavi se sada

RAZVIJAJ SE U W&K SVEMIRU:

 • Prepoznavanje rada kroz naknadu: Otključaj vrata karijere koja nagrađuje izvrsnost nadtarifnom, atraktivnom plaćom koja raste zajedno s povećanjem učinka i slavi tvoj uspjeh izdašnim bonusom na kraju godine.
 • Unaprijeđena zona udobnosti: Reci zbogom konceptu prenapučenog grupnog smještaja. Upravo suprotno, dočekat će te mir i privatnost prostora posvećenog samo tebi.
 • Kultura inovacija: Procvjetaj u okruženju koje vrvi od kreativnosti, u kojem je svaki dan nova mogućnost za stvaranje električnih remek-djela.
 • Otvorena srca & otvoreni umovi: Doživi toplinu zajednice koja pruža podršku, otvorene razgovore i radno mjesto na kojem svakoga cijenimo.

Prijavi se sada

DOPRINESI SVOJIM ISKUSTVOM:

 • Tehnička znanja: Otključaj vrata inovacijama svojim iskustvom u elektrici, elektronici ili elektrotehnici. Tvoje znanje nije samo prednost; ono je sila koja će pokretati naše projekte.
 • Jezične vještine: Poznavanje njemačkog ili engleskog jezika radi lakše komunikacije.
 • Spremnost na avanturu: Oslobodi svoju strast, putuj i trijumfiraj u različitim sferama farmaceutske industrije, industrije prehrambene tehnologije, zrakoplovne industrije itd.
 • Mobilnost: Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije koje dokazuje tvoju mobilnost i spremnost da se s lakoćom snalaziš na različitim mjestima.

TVOJA MISIJA PREMA IZVRSNOSTI:

 • Raznolike pobjede: Trijumfiraj u raznolikim zadacima, od pedantnih električnih sklopova do transformativnih pretvorbi i popravaka. Upoznajte se s najnovijom tehnologijom u praksi i pobrinite se za to da novi pribor precizno radi. Vodi projekte nadogradnje i prilagodbe postojećih strojeva, neposredno utječi na područje napredne automatizacije.
 • Inovator u industriji: Podigni razinu u svakom sektoru svojim čarobnim dodirom, udahni život revolucionarnim inovacijama, posebice u područjima farmaceutskih proizvoda te zrakoplovne i automobilske industrije

Prijavi se sada

Želiš saznati više?

Naš HR tim rado će TI pomoći.

T: +49 160 9566 18 12

T: +386 40 573 501

L: https://www.linkedin.com/in/pajnkiher/

F: facebook.com/wkindustrietechnik

W: wk-industrietechnik.com

Get in touch

get in touch

W&K Grupa: Pioniri industrijskih inovacija od 1985.

W&K Grupa je odlučujuća sila u dinamičnom svijetu industrijske montaže i automatizacije još od 1985. Prostiremo se diljem kontinenata, arhitekti smo ambicioznih projekata naših cijenjenih klijenata i pretvaramo hrabre vizije u opipljiv uspjeh.

Srž su W&K-ovog transformativnog putovanja naši zaposlenici - vođe našeg napretka. Članovi našeg tima nisu samo dio sustava; oni su snaga inovacije i izvrsnosti, vode naše poduzeće i naše partnere prema naprijed.

U W&K-u te čeka živahno radno mjesto na kojem će tvoja karijera i osobne težnje procvasti. Otvoreni i transparentni radni prostori njeguju kulturu vlasništva i smislenog djelovanja te omogućuju svakom članu tima da ostavi svoj trag u budućnost.

Ističemo se predanim i osobnim pristupom uslužnim rješenjima u kojima je svaka interakcija obilježena autentičnošću. Pozivamo strastvene i iskrene osobe, inovatore, koji se žele pridružiti timu koji svaki doprinos cijeni kao prekretnicu na našem zajedničkom putu.

Uzbuđenje zbog novih talenata je opipljivo, a svaka nova priča utkana je u bogati mozaik naslijeđa W&K-a. Kreni putem kojim ne ide većina, karijerom isprepletenom vrhunskom inovacijom i zajedničkim pobjedama. Sljedeće poglavlje tvoje karijere te čeka. Dobrodošao!

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Instalacije, održavanje i popravci iznosi 865,16 EUR (6.518,55 kuna).

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.