Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Računovodstveni savjetnik za programsko rješenje (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • Saop d.o.o. za poslovna programska rješenja
 • Adresa: Puževa 13, 10020 Zagreb

Minimax traži računovodstvenog savjetnika za programsko rješenje!

Pozivamo te u odjel za korisnike o kojem pričaju svi koji su u svom računovodstvenom stažu radili sa softverskim rješenjima! Pitaš se zašto?

Glavni razlog koji nas čini drugačijima i konkurentnijima naša je korisnička podrška.

Imamo super razvijen »ticketing« sustav preko kojeg komuniciramo s korisnicima, pružamo efikasno i personalizirano korisničko iskustvo, uvijek smo otvoreni za nove prijedloge, priznamo ako pogriješimo, a u dane kad su rokovi predaje određenih obrazaca i obračuna u obzir uzimamo i položaj retrogradnog Merkura.

Kao pojačanje našem timu podrške, tražimo računovođu koji svoje znanje želi primijeniti na novi način kombinirajući dosadašnje iskustvo i suvremene tehnologije.

Opis radnog mjesta:

Korisnička podrška odgovorna je za podršku i pomoć korisnicima našeg programskog rješenja Minimax. Zahtjeve rješavamo putem internog sustava, a s korisnicima komuniciramo putem maila, telefona i udaljenog pristupa, ovisno o potrebi i procjeni. Odgovaramo na upite vezane uz rad programa, pripremamo pisane i video upute za korisnike, educiramo korisnike, pratimo njihove povratne informacije i posredujemo između korisnika i razvojne ekipe.

Strankama ne vodite računovodstvo, nego ih savjetujete kako da što bolje koriste računovodstveni program Minimax, uvodite ih u rad i pomažete im kad trebaju pomoć u obradi podataka (knjiženja, amortizacija, obračun plaća, bilanca, završni itd.)

Kad se uvode novi ili mijenjaju postojeći zakoni, konzultirate se s kolegama i zajedničkim snagama radite na optimizaciji rada programa.

Naša očekivanja:

Praktično znanje iz područja računovodstva. Očekujemo komunikativnost, strpljenje, osjećaj za rad s ljudima, spremnost na izazove, samostalnost, kao i preuzimanje odgovornosti za svoj rad.

Zbog svakodnevne komunikacije s klijentima potrebna je odlična pisana i govorna komunikacija, sposobnost jednostavnog pojašnjavanja složenih tema te želja za kontinuiranim poboljšanjem procesa i korisničkog iskustva. To konkretno uključuje i testiranja programa u dogovoru s kolegama iz razvoja i suradnju na formiranju naloga za optimizaciju rada programa.

Izuzetno cijenimo agilnost, timski rad i otvorenost kao i želju za osobni i poslovni razvoj.

Uvjeti:

 • Radno iskustvo na računovodstvenim poslovima od minimalno jedne godine
 • Obrazovanje ekonomskog usmjerenja, prednost računovodstvo i financije
 • Smisao za rješavanje tehničkih problema
 • Logičko i analitičko razmišljanje

Prednosti:

 • Znanje slovenskog jezika
 • Iskustvo rada u IT sektoru

Što nudimo?

Prihvatit će te iskusan tim koji će te uvesti u posao. Radit ćeš u ugodnom i opuštenom okruženju i imati priliku za učenje i osobni razvoj. Nudimo redovita i stabilna primanja te nagrađujemo učinkovit rad i trud kao i posebna postignuća naših zaposlenika. Tvoj će se rad uglavnom odvijati u uredu u Novom Zagrebu te iznimno na terenu.

O nama

Tvrtka Saop već je 35 godina vodeći pružatelj poslovnih programa i rješenja. Zapošljava više od 200 visokoobrazovanih stručnjaka koji su odgovorni za razvoj programa, pomoć i edukaciju korisnika. Saop je također dio međunarodne grupacije Solitea koja zapošljava više od 1000 ljudi i ima više od 235.000 korisnika programa u 15 zemalja.

Tim u Hrvatskoj čini uigrana ekipa od 20 kolega koja i nakon posla s veseljem ostaje na afterwork druženjima.

Predstavi nam se i pošalji svoj životopis putem linka za prijavu. Prijave zaprimamo do 02.10.2022.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 7,448,02 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.