Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Mlađi voditelj projekata - stručno osposobljavanje (m/ž)

Certifikat Poslodavac Partner

Ciklopea d.o.o. posjeduje Certifikat Poslodavac Partner - certifikat za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Zagreb

Rok prijave:

Ciklopea je pružatelj profesionalnih jezičnih rješenja za potrebe odabranih industrija koja omogućuju tvrtkama da dopru do globalnih klijenata i kupaca, privuku njihovu pažnju i pruže im podršku.

Naše jezične usluge osmišljene su kako bi ispunile zahtjeve, dinamiku i potrebe klijenata u području medicine i farmacije, IT-a i razvoja softvera te tehnologije i proizvodnje. Uz pomoć vlasničke tehnologije, naprednog upravljanja projektima i jezične stručnosti pružamo prilagođena i skalabilna jezična rješenja koja će vam pomoći u prenošenju poruke na međunarodnom tržištu i ostvarivanju pozitivne globalne prisutnosti.

Ciklopea je poslodavac partner.

Projekt „Certifikat poslodavac partner” usmjeren je na identifikaciju i promicanje tvrtki s kvalitetnim upravljanjem ljudskim resursima.

Pročitajte više na: http://www.poslodavacpartner.org/cep-winners-detail/ciklopea-eng

Mlađi voditelj projekata - stručno osposobljavanje (m/ž)

Želite li se pridružiti našem timu? Nastavite čitati…

Pozivamo sve zainteresirane kandidate osnovnih i postdiplomskih studija anglistike, germanistike, ekonomije te tehničkih studija da se prijave na stručno osposobljavanje za rad. Ciklopea kroz ovaj program pruža priliku mladim ljudima da se profiliraju, steknu praktično znanje o potrebama suvremene jezične industrije i do kraja osposobljavanja dođu do pozicije mlađeg voditelja projekata koja predstavlja prvi ozbiljniji korak ka poziciji profesionalnog voditelja projekata i karijeri u jezičnoj industriji.

Napominjemo da je kroz program stručnog osposobljavanja u Ciklopeu već došlo dvoje ljudi i da su oboje na osnovu svoje kreativnosti, ambicioznosti, znanja i timskog duha stekli sve neophodne uvjete da postanu stalni članovi Ciklopeinog tima nakon isteka perioda stručnog osposobljavanja.

Odgovornosti:

  • sudjelovanje na organiziranju složenih prevoditeljskih i lokalizacijskih projekata,
  • sudjelovanje u upravljanju projektima što uključuje financijske, tehničke i ljudske aspekte projekta
  • sudjelovanje u pripremi i upravljanju projektnom dokumentacijom i kontroli kvalitete prijevoda, izgradnji i održavanju profesionalnih odnosa s naručiteljima i dobavljačima
  • svakodnevni rad u specijaliziranim profesionalnim softverima

Uvjeti:

Obrazovanje: VSS ili VŠS jezičnog, ekonomskog ili tehničkog obrazovanja uz OBAVEZNO aktivno korištenje njemačkog jezika s obzirom na vrstu klijenata.

Informatička znanja: poželjno poznavanje CAT alata i alata za kontrolu kvalitete.

Druga znanja i vještine: sistematičnost, pedantnost, poznavanje ćiriličnog pisma.

Uvjet je da nezaposlena osoba nema više od 12 mjeseci staža u zvanju za koje se obrazovala.

Pošaljite svoju prijavu putem linka za prijavu.

Pridružite se našem timu i pokažite nam da više ne možemo funkcionirati bez vas!

Prosječna plaća u kategoriji
Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 5.854,32 kuna.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje