Share
Tweet
Share
Send to friend

Asistent u prodaji (m/ž)

Rugvica

Application deadline:

 • HILFIGER STORES društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu
 • Address: Vrankovec 1, 49223 Sveti Križ Začretje

PVH ((Phillips-Van Heusen) grupa je jedna od svjetskih najvećih tekstilnih grupa sa više od 30 000 zaposlenih. Portfolio brenda uključuje svjetske lidere na području lifestyle brendova Tommy Hilfiger i Calvin Klein. Iz Düsseldorfa,upravljamo sa 25 država te svim potrebnim odjelima. Za našu novu Tommy Hilfiger trgovinu

Designer Outlet Croatia centru u Rugvici tražimo:

ASISTENTA U PRODAJI (M/Ž)

OPIS RADNOG MJESTA

Vi jednako impresionirate Vaše kupce i Vaše kolege svojim pozitivnim i dobro njegovanim izgledom. Poistovjećujete sebe sa brendom, komunikativni ste, timski orijentirani te pouzdani. U idealnom slučaju,imate iskustva u prodaji u kojoj pokazujete Vašu strast i orijentirani ste pružanju potpore kupcu.

TRAŽENE VJEŠTINE

Radno iskustvo u prodaji tekstila
Pozitivan stav i njegovan izgled
Orijentiranost prema kupcu
Timski duh
Samouvjerenost i odlučnost
Dinamičnost i entuzijazam
Modna osviještenost

JOIN THE HILFIGERS!

Osobni podaci koje proslijedite za ovu primjenu isto kao I dio procesa regrutiranja bit će zadržani i procesurirani u svrh u procesa selektiranja za Hilfiger stores d.o.o. kao I svaka slijedeća promjena ili izmjena zaposlenja,ukoliko nije drugačije naznačeno.Osobni podaci bit će u početku kontrolirani od strane ili u ime Hilfiger stores d.o.o. I biti će zadržani toliko dugo koliko je dopušteno od strane zakonodavstva te će nakon toga isti biti i uništeni.

Start to apply
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Sales iznosi 4.701,29 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.