Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Viši stručni savjetnik (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

 • Institut Ruđer Bošković
 • Adresa: Bijenička 54, 10 000 Zagreb
 • Web: http://www.irb.hr

INSTITUT RUĐER BOŠKOVIĆ

ZAGREB, BIJENIČKA CESTA 54

Temeljem odluke ravnatelja Instituta Ruđer Bošković raspisuje se

N A T J E Č A J

za popunu upražnjenih sistematiziranih radnih mjesta:

2. Radno mjesto I. vrste - viši stručni savjetnik (određene struke) - viši stručni savjetnik za naplatu potraživanja u Odsjeku za knjigovodstvo, Odjel za računovodstvo i financije, Administrativne, stručne i tehničke službe

 • 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočne radnice.

Uvjeti:

 • završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij (ili specijalistički diplomski stručni studij u području ekonomije); iii VSS stečena sukladno propisima koji su bili na snazi prije stupanja na snagu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju,
 • najmanje 2 godine radnog iskustva u računovodstvenim poslovima,
 • aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu,
 • aktivno poznavanje rada na računalu.

Prednost de imati pristupnici:

 • s poznavanjem propisa iz područja računovodstva i poreza i poznavanjem proračunskog računovodstva s naglaskom na fakturiranje i naplatu potraživanja,
 • koji iskažu proaktivnost i samostalnost u radu, fleksibilnost i spremnost na stjecanje novih znanja i pozitivan stav prema ljudima i vještinama.

Radni odnos za stručno radno mjesto zasniva se na neodređeno vrijeme uz probni rad od 6 mjeseci.

Za sve pristupnike prijavljene na točku 2. natječaja koji zadovolje uvjete natječaja provest će se prethodna provjera znanja putem pisanog testiranja iz stručnih znanja vezanih uz potrebe radnog mjesta i poznavanje engleskog jezika.

Ako pristupnik za točku 1. i 2. ovoga natječaja ne pristupi prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti smatra se da je povukao prijavu na javni natječaj.

Uz prijavu na natječaj treba priložiti; životopis, presliku dokaza o završenom školovanju, to ostale dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta iz natječaja.

Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Osobe koje se pozivaju na prednost pri zapošljavanju u skladu s odredbama članka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (v.: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-u-drzavnoj-sluzbi/moglo-bi-vas-zanimati/15-kako-se-ostvaruje-pravo-prednosti-pri-zaposljavanju-prema-zakonu-o-hrvatskim-braniteljima-iz-domovinskog-rata-i-clanovima-njihovih-obitelji/2166) i kod kojih ne postoje zapreke iz članka 104. tog zakona, dužne su dostaviti svu potrebnu dokumentaciju iz članka 103. tog zakona, kako bi mogle ostvariti tu prednost.

Prijave na natječaj, uz obvezno navođenje naziva radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje, podnose se u roku od 15 dana od dana objave u Narodnim novinama na adresu: Institut Ruđer Bošković, AST službe, Odjel za ljudske potencijale, Bijenička cesta 54, Zagreb, s naznakom „Za natječaj“.

Nepotpune i nepravovremene prijave na Natječaj neće se razmatrati. O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u roku od 15 dana od zaključenja natječaja.

Na ovaj oglas se možete prijaviti pismenim putem.
Institut Ruder Bošković, AST službe, Odjel za ljudske potencijale, Bijenička cesta 54, 10000 Zagreb
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 5.854,32 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.