Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Mlađi prodajni savjetnik (m/ž)

Poreč

Rok prijave:

Prijavite se za izazovan posao u vodećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj!

Valamar Riviera je vodeća turistička kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima duž jadranske obale – u Istri, na otocima Krku i Rabu, Makarskoj i Dubrovniku. S oko 5 milijardi kuna ulaganja u širenje i podizanje kvalitete portfelja Valamar je od najvećih investitora u turizam u Hrvatskoj i regiji. Akvizicija hotela Valamar Obertauern u Austriji u 2018. godini predstavlja važan iskorak kompanije ka internacionalizaciji poslovanja. U svoja 34 hotela i ljetovališta i 15 kamping ljetovališta Valamar može smjestiti oko 57.000 gostiju dnevno što čini oko 12 posto ukupnog kategoriziranog smještaja u Hrvatskoj.

Strategija kompanije počiva na načelu da su ulaganja u podizanje kvalitete smještaja, razvoj talenata, inovativne usluge i razvoj destinacije glavni pokretač rasta i razvoja. Znanje, profesionalnost i vrijedan rad naših 6.600 zaposlenika temelj su izvrsnosti usluge, održivosti i rasta poslovanja.

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da se pridruže našem timu rezervacijskog centra i doprinesu kvaliteti na slijedećoj poziciji:

MLAĐI PRODAJNI SAVJETNIK (m/ž) – više izvršitelja za rad u Poreču

Od kandidata se očekuje:

 • odgovaranje na telefonske i pismene upite i rezervacije, kontaktiranje s gostima/partnerima
 • aktivna prodaja smještajnih kapaciteta
 • odgovornost za pravilnu i pravovremenu komunikaciju s klijentima, slanje i praćenje ponuda
 • suodgovornost za izvršenje planova rezervacijskog centra (broja rezervacija, uspješnosti procesa, rezervacija...)
 • rad i komunikacija sa agencijama

Potrebno obrazovanje, znanja i vještine:

 • minimalno SSS
 • poznavanje minimalno dva strana jezika u govornoj i pismenoj komunikaciji, njemački obavezno uz talijanski i/ili engleski
 • razvijene komunikacijske i prodajne vještine
 • poželjno radno iskustvo na poslovima vezanim uz prodaju i marketing
 • orijentacija na uslugu i gosta
 • napredno korištenje MS Office paketa
 • vozačka dozvola B kategorije

Uvjeti zaposlenja:

 • radni se odnos zasniva na određeno vrijeme do 31.12.2019.
 • mogućnost smještaja za kandidate izvan Istarske županije
 • atraktivna plaća i poticajne mjesečne nagrade
 • rad u dinamičnom i poticajnom okruženju
 • osobni i profesionalni razvoj u različitim oblicima nagrađivanja i usavršavanja

Kandidati s kvalitetnim prijavama i traženim kompetencijama biti će uključeni u selekcijski proces i dodatnu provjeru jezičnih kompetencija.

Ako ste zainteresirani, molimo da nam dostavite svoju prijavu i životopis do 07.08.2019. putem linka za prijavu.

Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte:
Valamar Riviera d.d.
Sektor ljudskih potencijala
Stancija Kaligari 1, 52440 Poreč
T +385 52 408 032
E natjecaj@valamar.com
www.valamar-riviera.com

 

VAŽNO - Informacija o obradi osobnih podataka. Voditelj obrade Vaših osobnih podataka je Valamar Riviera d.d. sa sjedištem u Poreču, Stancija Kaligari 1. Službenika zaštite podataka možete kontaktirati za ostvarenje svih Vaših prava te postavljanje upita i prigovora na e-mail: dpo@valamar.com ili poštom na Valamar Riviera d.d. sa sjedištem u Poreču, Stancija Kaligari 1 - za DPO. Svrha obrade je provođenje natječaja za zapošljavanje . Sve detalje obrade osobnih podataka zaposlenika i kandidata za zapošljavanje možete pročitati u Politici zaštite privatnosti u vezi zaposlenja objavljenoj na https://valamar-riviera.com/hr/izjava-o-privatnosti/. Vaši podaci se obrađuju i pomno čuvaju temeljem vaše privole/javljanja na natječaj za posao. Podaci koje ste dali prilikom javljanja na natječaj Voditelj obrade će brisati u roku od dva mjeseca nakon završetka natječaja. U svako doba možete tražiti pristup svim svojim podacima, ispravak podataka, brisanje podataka te imate pravo na prenosivost podataka. U slučaju bilo kakvih zahtjeva i upita vezanih uz Vaše osobne podatke, možete kontaktirati službenika za zaštitu osobnih podataka e-mailom na adresu dpo@valamar.com ili poštom na adresu Valamar Riviera d.d., Stancija Kaligari 1., Poreč, odnosno možete se obratiti i Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Prodaja (Trgovina) iznosi 4.701,29 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.