Share
Tweet
Share

Konzum d.d

Vrijednosti kojima se vodimo u radu su kvaliteta, uslužnost, povjerenje, inovativnost i razumijevanje potreba naših kupaca. Naša misija je svakom kupcu pružiti najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupnje te pomno izabran kvalitetan asortiman s naglaskom na svježe, zdravo i domaće.

Zaposlenici su naša najveća snaga

Konzum se s više od 12 500 zaposlenika ubraja među najveće poslodavce u Hrvatskoj. Upravo su zaposlenici najvrijedniji dio naše kompanije i temelj našeg uspjeha.

Veći dio Konzumovih zaposlenika čini naša maloprodajna i logistička mreža zbog čega smo uvijek u potrazi za motiviranim kandidatima za radna mjesta u prodavaonicama i skladištima.

Također, s prilično dubokom i razgranatom organizacijskom strukturom Konzum redovito osnažuje i svoje timove u ostalim dijelovima kompanije - nabavi, marketingu, informatici, analizi i planiranju i ljudskim resursima. Kontinuirano smo u potrazi za visokoobrazovanim, mladim, inovativnim i ambicioznim kandidatima koji će svojim znanjem i energijom obogatiti našu organizaciju.

Svojim zaposlenicima omogućavamo prilike za razvoj i napredovanje pri čemu imaju podršku kolega iz Ljudskih resursa u procesu odabira karijernih puteva i educiranju.

Vjerujemo kako je stalno ulaganje u usvajanje novih znanja i vještina te praćenje inovacija i novih trendova ispravan put za daljnji razvoj i napredovanje kako kompanije tako i svih naših zaposlenika. Upravo iz navedenog razloga Konzum kontinuirano ulaže u edukacije i usavršavanja.
Godišnje se u Konzumu organizira u prosjeku više od 1.800 različitih edukacija koje prođe oko 20.000 zaposlenika. Od 2010. godine kada se Konzum Akademija otvorila kao Centar za selekciju i edukaciju, organizirali smo više od 11.900 edukacija na različite teme i imali nešto više od 123.000 polaznika.

U Konzumu cijenimo stručnost, motivaciju za rad, volju za osobni i profesionalni razvoj, timski rad, proaktivnost i inovativnost. Trudimo se osigurati da se svaki zaposlenik na svom radnom mjestu osjeća dobro i prihvaćeno, a da u svakom pojedinom timu vlada dobra, podržavajuća i motivirajuća atmosfera.

Konzum je prva privatna kompanija u Hrvatskoj koja je potpisala kolektivni Ugovor sa svojim sindikatom. U okviru Ugovora, Konzum svojim zaposlenicima osigurava brojne dodatne materijalne i nematerijalne benefite među kojima su prava zajamčena Kolektivnim ugovorom, isplata božićnice, uskrsnice i regresa, privatno zdravstveno osiguranje te poklon za dijete do 15. godine.

Postanite dio Konzumovog velikog i uspješnog tima! Pogledajte otvorene pozicije ili se prijavite s otvorenom zamolbom na Konzumovoj web stranici: https://www.konzum.hr/karijere.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.