Share
Tweet
Share

Iuvare Connect

Kao srednje obiteljsko poduzeće koje već 38 godina vodi ambulantne i stacionarne ustanove za njegu starijih osoba i bolesnika, grupacija Iuvare posjeduje puno iskustva i mnogobrojne kontakte u branši njege.

Naše ime „Iuvare“ potječe iz latinskog i prevedeno znači „pomoći, poduprijeti i pratiti“, dakle je naš fokus na ljudima i njihovim individualnim potrebama. Njegu i podršku fleksibilno i prema potrebi prilagodimo dinamičnim promjenama osobe o kojoj treba brinuti.

2017. smo osnovali naš stručni odjel za regrutaciju medicinskog osoblja iz EU-inozemstva Iuvare Connect s fokusom na Rumunjsku. Na tom području smo u međuvremenu tako uspješni da se sad želimo proširiti. To znaći, od sada nudimo i stručnom medicinskom osoblju iz Hrvatske i ostalih EU-zemalja šansu na financijski osiguran život u Njemačkoj.

Naša ponuda obuhvaća besplatan svestrano bezbrižni servis uključujući jezičnog tečaja do razine B2, plaćenog smještaja za vrijeme tečaja i prva tri mjeseca nakon početka rada, obavljenje nostrifikacije svjedodžbe/diplome i profesionalnog priznanja i mnogo više.

Zahvaljujući našoj snažnoj mreži s branšnim partnerima diljem Njemačke, uvijek imamo sigurne, dobro plaćene poslove kod top poslodavaca u njemačkoj branši zdravstva i njege i pružamo samo direktne ugovore o radu s njima te nemamo veze sa sezonskim ili privremenim zapošljavanju ilinajmom zaposlenika.

Želimo motivirati hrvatske medicinske sestra i tehničare opće njege da se trajno presele u Njemačku i da si ovdje s našom pomoći  izgrade karijeru sa sigurnom budućnošću.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.