Share
Tweet
Share

Kapsch CarrierCom d.o.o.

  • Adresa: Radnička cesta 39, 10000 Zagreb
  • Telefon: 01/6408-838

Kapsch je lider u kvaliteti i inovativnim komunikacijskim rješenjima

Kapsch sustavi su od vitalnog značaja za operatere velikih komunikacijskih mreža, bilo da se radi o pružateljima telekomunikacijskih usluga, pružateljima Internet usluga ili javnim institucijama: Kapsch integrira sva sklopovska i programska rješenja u individualno dizajnirana rješenja.

Inteligentna komunikacijska rješenja za poslovne korisnike omogućavaju povećanje efikasnosti putem poboljšanih i pojednostavljenih komunikacijskih procesa kako za zaposlenike same tvrtke tako i za njene krajnje korisnike s kojima svakodnevno komuniciraju. Na bazi vlastitih inovativnih rješenja i specifičnih prilagodbi proizvoda naših internacionalnih partnera, Kapsch je u mogućnosti kreirati individualna rješenja za poslovne korisnike.

Diferencijacija Kapsch u odnosu na konkurenciju je svakako široki spektar produkata i usluga koje pruža korisnicima na ovom tržištu. Izdvojimeo neke od njih: centar kompetencija za GPRS i UMTS, razvoj aplikacija za mobilne komunikacije, rješenja za upravljanje sustavima te transmisijske sustave, kućne telefonske centrale (tradicionalne i IP bazirane), LAN/WAN/WLAN, kompjutersko telefonsku integraciju (CTI), Unified Messaging, opremanje kontaktnih centara, rješenja za kontrolu podatkovnog prometa - PCRF(PolicyChargingRulesFuntion), tehnologija koja omogućava komunikaciju između različitih uređaja na bazi mobilne i fiksne mreže - M2M (Machine-To-Machine), rješenja za prevenciju zlouporabe/prevara u mobilnim mrežama – FMS (Fraud Management Service), GSM-R rješenje za željeznički promet te raznoliki broj rješenja za Messaging Platforms and Gateways, Device Management, Mobile Content Servers i WAP-Gateways..

Hvala Vam na iskazanom interesu.

Na platformi Kapsch Grupe možete provjeriti koji se poslovi trenutno nude: onestepahead.at >>>

Kapsch CarrierCom d.o.o.
Radnička 39
Centar 2000, object A
10000 Zagreb
Croatia
Phone: +385 1 6408 838
Fax: + 385 1 4573 773
E-mail: kapsch.hr@kapsch.net
www.kapsch.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.